Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena kompa

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

500 do 700 zł jeśli mówimy o używanym modelu.

Z tego wynika, że tu jest 8 gb ramu i nawet dobra karta graficzna :)

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

500 do 700 zł jeśli mówimy o używanym modelu.

Z tego wynika, że tu jest 8 gb ramu i nawet dobra karta graficzna :)

Tak używany. Jest tutaj 8gb ramu 2x4gb i karta gtx 650ti msi 2gb 

@rzy4y nie wydaje Ci się, że mógłbym dostać trochę więcej? na olx za 800-1000zł widzę słabsze komputery niż mój. 

Opublikowano

Ludzie na olx nie wiedzą co sprzedają. Często widzę tam "SUPERWYDAJNY KOMPUTER DLA GRACZA" za 1000zł, a siedzi w nim core 2 duo i grafa pokroju gt 9500 :v

procek z płytą, coolerem i pamięciami 350zł, nie więcej

gtx 650 ti ~300zł

dysk ze 100zł

napęd z 2-3 dychy

zasilacz niewiadomo

buda 5 dych

jeśli zależy ci na czasie wystaw za 800zł, powinieneś znaleźć kupca

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Zasilacz? 800zl to jest max, taniej Ci cos takiego zloze, Swoj (bogaty zestaw, nie jakas bieda plyta, buda nie della, tylko wyciszona), i3 2120 + gtx 660 dalem za 1100zl i to na farcie serio, (no i tam gratis dla mnie, ale to nie wazne). Zestaw pojdzie, chociaz jak masz dobry zasilacz to wspomnij oczywiscie, bo nie podales go nigdzie, obudowa to rak starszny, ale generalnie ludzie lubia takie czesci jak SandyBridge (CPU) i w miare nowe karty graficzne. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Zasilacz? 800zl to jest max, taniej Ci cos takiego zloze, Swoj (bogaty zestaw, nie jakas bieda plyta, buda nie della, tylko wyciszona), i3 2120 + gtx 660 dalem za 1100zl i to na farcie serio, (no i tam gratis dla mnie, ale to nie wazne). Zestaw pojdzie, chociaz jak masz dobry zasilacz to wspomnij oczywiscie, bo nie podales go nigdzie, obudowa to rak starszny, ale generalnie ludzie lubia takie czesci jak SandyBridge (CPU) i w miare nowe karty graficzne. 

Zasilacz wydaje mi się, że pakowany fabrycznie nie wiem jak się nazywa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...