Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerobienie funkcji bota w Pythonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam pewnego bota w pythonie, ale jest zbyt wolny no i tu pytanie: jak zmienic to nizej aby byl szybszy? ;P

self.xed.Open(float(1.0000000348871963e-76))

Ewentualnie co dodac aby byl szybszy? :D

...

Opublikowano

xD

ale wklej może coś więcej, przynajmniej całą funkcję czy coś, przecież to co tu dałeś nikomu raczej nic nie powie

Opublikowano

raczej da bo tylko to jest odpowiedzialne za szybkosc no ale prosze :)

def start(self):
        net.SendWhisperPacket(str(nombre), msg)
            self.xed = WaitingDialog()
            self.xed.Open(float(1.0000000348871963e-76))
            self.xed.SAFE_SetTimeOverEvent(self.start)

...

Opublikowano

Wklej całe py i co powiem co zmienić i o co ci dokładnie chodzi czy o lurowanie potworów czy jak bo nie bardzo rozumiem  cytuje by bot był szybszy  w czym ma być szybszy ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To jest kickhack  francoiz czy jakoś tak :) i zmartwię cię tego kockhacka nie przyspieszysz i na większości serwerów nie działa a jak działa to zamiast wywalać  ofiarę wywala cię wiec nic już z tym nie zrobisz :) i to działało randomowo na osoby ze słabym netem 

Opublikowano

To jest kickhack  francoiz czy jakoś tak :) i zmartwię cię tego kockhacka nie przyspieszysz i na większości serwerów nie działa a jak działa to zamiast wywalać  ofiarę wywala cię wiec nic już z tym nie zrobisz :) i to działało randomowo na osoby ze słabym netem 

Właśnie już się dowiedziałem, że nie przyspiesze ale jakoś go przerabiają i działa :D

**na pewnym serwie działa i kicka ale po kilku godzinach bana dostałem :D

TEMAT KOSZ PLS ;)

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...