Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję doświadczonych administratorów i budowniczych

Woulfiee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
EDIT: Rekrutacja zakończona!

Jeżeli nie jesteś chętny, nie masz ochoty czytać tego wszystkiego, nie masz doświadczenia, możesz stąd wyjść, nie czytać dalej i nie zajmować mojego, a także swojego czasu przeznaczonego na rekrutację.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Witam wszystkich,

Mam do zaoferowania pracę na serwerze: poszukuję 4 dobrych administratorów, którzy przy okazji pomogą mi zareklamować mój [później nasz] serwer.
Na tę chwilę ja i kilka ludzi z zagranicy obsługujemy serwer.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co mam na myśli mówiąc Administrator?

Mówię o osobie, która wie co to serwer; rozumie, że ranga to nie wszystko; ma czas.
Osoba ta jest pośrednikiem pomiędzy mną, a graczami; ankietuje (pyta) graczy o różne rzeczy, o zdanie i przekazuje mi to wszystko;
nie ma pozwolenia na zaprzyjaźnianie się z graczami: jeżeli dowiem się, że ktoś rozdaje przedmioty swoim kolegom, graczom,
zostanie zdegradowana do najniższej możliwej rangi, jaką jest gracz;
musi być stanowcza oraz odpowiedzialna - nie może zrobić czegoś co najmniej niedobrego i mówić, że ona tego nie zrobiła.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wymagam:

wieku 13 lat i więcej,

dobrej znajomości pluginów i komend,

opanowanej ortografii,

w miarę opanowanej interpunkcji,

zachowania standardowych zasad pisania na komputerze,

nie wyzywania się, nie obrażania (się), nie chełpienia się, nie bycia toksycznym,

nie wycofania po 5 dniach

(brak możliwości kontaktu jest równoznaczny

z wycofaniem się),

pomocy w rozreklamowaniu serwera.

Oferuję:

pomoc i odpowiedź w razie pytań,

wyrozumiałość,

nie wywalenie Ciebie po 5 dniach (jeżeli będziesz się dobrze sprawował albo

jeśli będę mógł się w tym czasie z Tobą skontaktować),

bycie człowiekiem, który za dobro wynagradza, a za zło degraduje,

własną rangę,

stabilny serwer,

serwer (prawdopodobnie) minigames,

autorski plugin na serwerze (nie, nie autorsko wklejony,

tylko prawdziwie autorski).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jak mam zgłosić się do pomocy?

Napisz do mnie przez wiadomość prywatną w tym serwisie, a podam Ci moją nazwę Skype.
(schemat kontaktu ze mną wygląda następująco: MPCForum.pl -> Skype -> Serwer). Odpowiedzi do tego wątku ze wzorem podanym niżej
nie będą rozpatrywane - rozpatruję jedynie przez Skype, ew. PW.

Wzór:

Imię*

Wiek*:

Nazwa w Minecraft'cie*:

Czas, który możesz poświęcić serwerowi (dziennie)*: 

Pełniłeś kiedyś jakąś rolę na jakimś serwerze*:

Staż w Minecraft'cie*:

Dlaczego mam wybrać akurat Ciebie*:

Hobby*:

Znajomość języka angielskiego*: [słaba/średnia/dobra]

Inne:

* - obowiązkowa odpowiedź, w przeciwnym wypadku Twoje zgłoszenie zostanie odrzucone.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Więcej informacji podam przez Skype/PW

PS. Nie warto kłamać, z czasem dowiemy się (co prawda nie wszystkiego, ale większości).
Opublikowano

za freee zadnego bota nie znajdziecie kto wam zbuduje spawn X D

i te jeszcze wasze wymagania

Opublikowano

jak 13 latek ma dobrze umieć angielski? przecież 90% podstawówki to osoby z oceną z angielskiego 2-3. ile razy ja dostawałem 5-6 z angielskiego i rozumieałem go trochę, ale nie bardzo dobrze. Podstawowe czasy itp, ale nie wszystko pamiętałem do końca- co znaczy xD

//

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak koledzy UP

Jestem bardzo dobrym budowniczym, znam angielski ale niestety ja wymagam opłaty ; )

Dodam portfolio żeby nie było offtopicu: http://www.planetminecraft.com/member/mydelko/

Polecam :)

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

Refresh

Opublikowano

Imię* Patryk

Wiek*: prawie 17

Nazwa w Minecraft'cie*: zelki_q

Czas, który możesz poświęcić serwerowi (dziennie)*: Dziennie na laptopie jestem 3 godziny, myślę że na serwer poświęciłbym z 1 godzinkę, rozumiesz muszę mieć też czas na własne sprawy.

Pełniłeś kiedyś jakąś rolę na jakimś serwerze*: Dwa razy na serwerze byłem helperem, wielki niewypał... Szkoda o tym mówić, w sumie to jak nic.

Staż w Minecraft'cie*: 3 lata gry ;)

Dlaczego mam wybrać akurat Ciebie*: Być administratorem na serwerze to marzenie od małego szkraba, nigdy nie udało mi się tego celu osiągnąć. Spełniam praktycznie wszystkie warunki, nie wiem co tutaj wiecej pisać, nie będę kłamał.

Hobby*: Siatkówka plażowa, tłumaczenie, torrenty, dobry film, zarabianie w internecie. Hostingi - mybb, itp.

Znajomość języka angielskiego*: [słaba/średnia/dobra] Średnia

Inne:

Wymienie PaySafeCardy na paypal. Jedna na miesiąc, śpisz się! -15%.

Opublikowano

Będąc administratorem nie masz pozwolenia na zaprzyjaźnianie się z graczami:

Ta kwestia wygląda tak, że będziesz układał życie administratorowi, że administrator się zaprzyjaźni z graczem to nie oznacza, że ten gracz będzie miał immunitet albo faworyzowany.

Oraz takie moje małe przemyślenie: Jeżeli administrator gra załóżmy ze swoim przyjacielem ze szkoły na twoim serwerze i pewnego dnia dostaje u Ciebie awans na administratora to co nie może się z nim przyjaźnić?

"jeżeli dowiem się, że rozdajesz przedmioty swoim kolegom, graczom, zostaniesz zdegradowany do najniższej możliwej rangi, jaką jest gracz." Tu przechodzisz na Ty

Dobrze by było jakbyś napisał jaki to będzie tryb serwera, wątpię, żeby doświadczony administrator szedł w ciemno

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Będąc administratorem nie masz pozwolenia na zaprzyjaźnianie się z graczami:

Ta kwestia wygląda tak, że będziesz układał życie administratorowi, że administrator się zaprzyjaźni z graczem to nie oznacza, że ten gracz będzie miał immunitet albo faworyzowany.

Oraz takie moje małe przemyślenie: Jeżeli administrator gra załóżmy ze swoim przyjacielem ze szkoły na twoim serwerze i pewnego dnia dostaje u Ciebie awans na administratora to co nie może się z nim przyjaźnić?

Po pierwsze, nie powiedziałem, że administrator nie może mieć kolegów. Tu chodzi o to, żeby administrator ograniczył zawiązywanie przyjaźni z graczami na serwerze do minimum. Może zapraszać kolegów, byle nie dawał im rang.

"jeżeli dowiem się, że rozdajesz przedmioty swoim kolegom, graczom, zostaniesz zdegradowany do najniższej możliwej rangi, jaką jest gracz." Tu przechodzisz na Ty

Fakt, trochę źle, poprawię to.

Dobrze by było jakbyś napisał jaki to będzie tryb serwera, wątpię, żeby doświadczony administrator szedł w ciemno

To też fakt. Co prawda jeszcze do końca nie wiemy jaki to będzie typ serwera. Najprawdopodobniej minigames. Na razie pluginy są napisane pod wszystkie rangi, czat, moderację, a dopiero teraz będziemy dodawać jakieś mini-gry.

Dziękuję za te uwagi :)

Pozdrawiam

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...