Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne błędy CS:GO

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZObaczcie co ostatnio się przytrafiło jak graliśmy MM'a . Powinni coś zrobić bo przez takie błędy aż odechciewa sie grać :P 

(to nie jest filmik z mojego konta YT )

Co to miało byc ??

Opublikowano

Kolejnym razem się zatrzymaj zanim strzelisz. To nie błąd cs:go tylko zwykły fail gracza. Silnik akurat zrobił tak jak miał zrobić i strzał został wystrzelony z większym rozrzutem, tym samym przeciwnik nie został zabity (ślad po kuli na lewo od przeciwnika). Potrenuj trochę, a nie zwykły swój błąd traktujesz jako błąd gry.

yiWCsl1.png
Opublikowano

po pierwsze to nie ja grałem a pa drugie widać jak posick przelatuje przez gracza i jest za nim a gracz nie dostał obrażeń :)

Opublikowano

Widać, że mało grasz w tą grę. Mimo, że tłumaczyłem się wcześniej śladem po kuli to też to jest trochę oszukane. Bo pocisk i tak ominął gracza, PONIEWAŻ TEN STRZELAŁ PODCZAS CHODZENIA. Ew. To, że nie umarł przeszkodził trochę 64 Tickrate ale i tak to jest wina gracza a nie samej dynamiki... https://www.youtube.com/watch?v=e8Z9G55ieHw - Proszę, Minuta 1:30 Zobacz gdzie był przeciwnik a gdzie był ślad po kuli. Tak samo jak włączysz tryb w konsoli na pokazywanie strzałów, nie bez powodu jeden strzał dzieli się na czerwony i zarazem niebieski ślad. GDYBY STRZELIŁ PODCZAS STANIA W 99% NIE BYŁOBY TE SYTUACJI.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Kolejnym razem się zatrzymaj zanim strzelisz. To nie błąd cs:go tylko zwykły fail gracza. Silnik akurat zrobił tak jak miał zrobić i strzał został wystrzelony z większym rozrzutem, tym samym przeciwnik nie został zabity (ślad po kuli na lewo od przeciwnika). Potrenuj trochę, a nie zwykły swój błąd traktujesz jako błąd gry.

Racja ale też miałem kilka takich sytuacji z AWP.. Strzeliłem i gościu normlanie dostał ba nawet krew na ścianie była a 0 dmg w konsoli :D

Zawsze tłumaczyłem takie coś tym że ruszyłem się przy strzale no ale z drugiej strony to trochę dziwne. Zresztą w każdej grze są "bugi" nigdy nie będzie doskonale.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Racja ale też miałem kilka takich sytuacji z AWP.. Strzeliłem i gościu normlanie dostał ba nawet krew na ścianie była a 0 dmg w konsoli :D

Zawsze tłumaczyłem takie coś tym że ruszyłem się przy strzale no ale z drugiej strony to trochę dziwne. Zresztą w każdej grze są "bugi" nigdy nie będzie doskonale.

Pozdrawiam!

Jeżeli widać, krew a przeciwnik nie dostał są 2 wytłumaczenia.

1. Ktoś inny go obił

2. Tickrate 64 ssie, bo ja na 128 nigdy takich rzeczy nie dostrzegłem(może dlatego, że mało gram na 128)

I też pozdrawiam.

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...