Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z M2Bobem

Stablil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam taki problem, że będę mógł kupić m2boba dopiero za 5 dni ale do tego czasu chciałbym korzystać z darmowej wersji i tutaj pojawia się problem.

Przez pierwsze dwa dni wszystko działało tak jak należy, lecz gdy czas upłynął zostałem poinformowany, że aby dalej korzystać z darmowej wersji muszę pobrać ją jeszcze raz. Pobrałem ją już 3 razy i w ogóle tego nie czyta/ nie znajduje, za każdym razem to bot mnie odsyłał do linka. Nie wiem co mam teraz robić bo jestem kaleką w tych sprawach. Jakby ktoś znał odpowiedz jak się z tym uporać to bardzo proszę o pomoc.

Dodam, że początkowo miałem bota w pobranych plikach (wtedy jak początkowo działał). Później pomyślałem, że powinienem to zrobić wszystko w osobnym folderze tam wrzucić pobrany plik (101MB) i będzie działać, lecz nie działa.

Opublikowano

Mialem to samo pobierz full archives (wypakuj do folderu ) odpal m2bob wpisz dane z konta pobierz plik 101MB i wklej go do folderu i znow odpal m2bob.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...