Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pixel bot - jakie teraz działają?

xwrobix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jakie teraz dzialaja pixel boty ?? Bo kiedys uzywalem vbota ale nie potrafie go nigdzie znalezc xD a chce go tylko na boxy zeby uzbieral 50k na peta. 

Opublikowano

Siemka jakie teraz dzialaja pixel boty ?? Bo kiedys uzywalem vbota ale nie potrafie go nigdzie znalezc xD a chce go tylko na boxy zeby uzbieral 50k na peta. 

FSbot jest dobry, zbiera bardzo dobrze boxy

FSbot chyba najlepszy. Ostatnio używałem wyłącznie Candybota, ale spróbowałem FSa i w 10 godzin na 3-2 nie zbiera tylko 12-13k URI, ale teraz mam prawie dwa razy tyle

Opublikowano

no nie wiem zobacze ile uzbiera a jak malo to co moze byc zle ustawione ?? bo wszystko mam ustawione tak jak kiedys jak nim bocilem

Opublikowano

a ma ktos link do candybota ?? bo szukam od 2 dni i nie potrafie nigdzie znalezc linku do pobrania go

Opublikowano

Spróbuj tak

dalej duzo omija xD a masz linka do jakiegos candybota lub rownie dobrego ??

Opublikowano

Spróbuj tak

FSBot nie pomija skrzynek... jedynie nie zapamiętuje ich pozycji

Opublikowano

Spróbuj tak

to ja nie wiem, bo mi 60% skrzynek omija

a ma ktos moze vbota ?? albo linka do vbota ?? bo to byl chyba najlepszy bot i jego zawsze uzywalem

Opublikowano

Spróbuj tak

a ma ktos moze vbota ?? albo linka do vbota ?? bo to byl chyba najlepszy bot i jego zawsze uzywalem

To nie jest możliwe, wydaje Ci się tak, ponieważ patrzysz pewnie na screeny, które się zmieniają co 1 lub 2 sekundy i masz takie wrażenie, otwórz sobie okienko z grą [Trzecia opcja zaraz po starcie i stopowaniu] i zobaczysz, że nic nie pomija. Może Ci się z candybotem myli bo on zawsze omijał większość?  <.<

Opublikowano

Spróbuj tak

To nie jest możliwe, wydaje Ci się tak, ponieważ patrzysz pewnie na screeny, które się zmieniają co 1 lub 2 sekundy i masz takie wrażenie, otwórz sobie okienko z grą [Trzecia opcja zaraz po starcie i stopowaniu] i zobaczysz, że nic nie pomija. Może Ci się z candybotem myli bo on zawsze omijał większość?  <.<

ja nie mowie o fsbot lion, ja mowie o zwyklym fsbocie pb :D a co do liona to fajnie zbiera ale zas nie reconnectuje mi, a mam zaznaczona opcje reconnect

Opublikowano

wczesniej mi też coś się bugowało itp na razie jest git tam jakiś kolega wyżej podał ustawienia ;v są git ;] 

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Minimapa ma nie wychodzić poza granice dużej mapy ani ich nie dotykać. Rusz delikatnie mapa, powinno pomóc

wiesz co jest? klika mi gdzies i potem wraca spowrotem i tak caly czas po jakims czasie bocenia

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...