Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chyba wam ludzie spier*****ą z serwera.

jeijmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczyło postać z 15 min w m1 i zrobić killka screenów. Myślę że da się odczytać. Musiałem to powiększyć w paincie. xD

W sumie nikomu się nie dziwie zróbcie jeszcze bardziej serwer pod item shop: http://imgur.com/ZLFeEDE

post-1525600-0-79634600-1467974434.png

Opublikowano

Stało, się to co musiało się stać. Gospodarkę serwera już rozwalili to i gracze się wymieniają.

Gdyby nie nastawienie pod IS w 100% to serwer by nie poleciał po trzech tygodniach.

Opublikowano

Stało, się to co musiało się stać. Gospodarkę serwera już rozwalili to i gracze się wymieniają.

Gdyby nie nastawienie pod IS w 100% to serwer by nie poleciał po trzech tygodniach.

Tu już nawet nie o is chodzi. Tutaj chodzi o faworyzację graczy, bugi,brak konsekwencji za to. Za młoda administracja jest na stawianie serwera. Nie wiedzą z czym to się wiąże.

IDcncno.png

Opublikowano

Rynek jest w opłakanym stanie obecnie... 4-5 dni temu nie dało się kupić Aury Miecza, dzisiaj jest za dużo jej na rynku, to samo tyczy się innych przedmiotów.

giphy.gif

Opublikowano

Ktoś odchodzi, ktoś przychodzi :)

Odchodzi 20 przychodzi jeden który odejdzie po kilku dniach. Zobacz ile ludzi grało na starcie a ile jest teraz. #Antaris

Opublikowano

Niewiem jak nowi gracze maja zarobic na tym serwerze, np ja mam 80lv i zarobic nie moge, latam z eq na 1lv :D

Antaris to shit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...