Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe lagi w grze

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem w grze , ponieważ dostaje nagłego laga który trwa kilka sekund , dźwięk się zacina i dopiero po chwili puszcza i pojawia się ping ponad 600 i opada szybko do zwykłego pingu jaki mam zwykle 25-35. Coś z netem może być czy pc ? Tak samo var mi nagle skacze do 30 i mam 1 sekundowe lagi. Nie wiem o co chodzi. Help :(

Opublikowano

Jeżeli chodzi o takie długie lagi to jest przegrzanie miałem podobnie i mi zeszło wydaje mi się że płyta główna może się przegrzewać ale mogę się mylić jak chcesz wiedzieć czy pc sie przegrzewa to weź sobie zdejmij obudowę i jak masz wiatrak w domu to włącz i odpal tak żeby wiało w płytę główną ( tylko moja sugestia ja tak robilem )  jeżeli to nie przegrzanie to pewnie wirus :)

Opublikowano

Laptop czy PC?

Jak PC to kiedy wymieniałeś ostatnio pastę na procesorze, czyściłeś komputer. Kiedy defragmentowałeś dysk, czyściłeś kompa z gówna itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...