Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antaris czy Vesteris?

raster22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Pomozcie bo nie wiem na ktortn grac. I jak myslicie ? Na ktorym jedt wiecej osob ? Wiem ze Antaris ma duzk bugow a vesteris ? Tera kazdy nowy serwer upada co 2,3miech ?z nimi tak samo bedzie ? Prosze o opinie i z gory dziekuje

Opublikowano

Vesteris jest pewniejszy. Stoi juz chyba rok, stabilny, dosc sporo graczy.

Antaris to swego rodzaju titanic. Majestatyczny, ale niedlugo pierdolnie w gore lodowa i pizda. Gra ukladow. Klamstwa na sprzedaz.

Juz lepsze gowno robi perserga. Z tego co slyszalem, planuja z asfenem zrobic rework antarisa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A gdzie wiecej osob gra ?

Myślę, że o jakieś 500 więcej gra na Anatrisie

Również wybrałbym Vesteris.

Opublikowano

Vesteris - 1500Graczy+ , Aktywna Administracja (TS,Forum) , BRAK BUGÓW! Medium/Hard
Serwer na dłuży czas albo i na zawsze :)
                                                                                                                        pozdrawiam! 55lvl (lGSlTiFix [body])

Antaris - Bugi bugi! 0 Administracji . Update który dodają więcej Bugów. Liczba Graczy Spada i będzie spadać. Serwa postoi jeszcze z MAX miesiąc :)

Uczeń
Opublikowano

Vesteris. To juz nie jest random serwer, tylko marka, na która pracowali ponad rok. Tam masz zapewnioną stabilność, brak bugów i co najważniejsze doświadczoną i pomocną admnistrację.

YebacBiede  B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...