Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka Survival na serwer ze znajomymi

xAdr1an

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Tak jak w temacie. Szukam paczki modów na wersje 1.7 lub 1.8. Chciałbym paczkę gdzie są nowe mobki, rośliny itp. taka pod przygodę zabawę itp. Paczkę chciałbym wrzucić na serwer publiczny i grać ze 4 znajomych na tym, więc proszę o paczki co zadziałają. Jeśli ktoś posiada ciekawe paczki z fajnymi modami co urozmaicą grę to proszę o podesłanie linka i instalację takich modów. Chyba, że się to instaluje normalnie jak pluginy to nie trzeba ;d

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam paczkę The Pioneers na 1.8.9, która łączy zarówno mody techniczne jak i przygodowe. W opisie paczki jest opis jak postawić na niej serwer.

http://mods.curse.com/modpacks/minecraft/241377-the-pioneers

Aaa powiedziałbyś mi o co chodzi w modach technicznych? Na czym to polega, bo tego nie wiem ;) Byłbym wdzięczny.

Mody techniczne pozwalają w późniejszych etapach rozgrywki na automatyzację zdobywania wszystkich surowców od drzewa po jakieś cenne rudy, w przypadku ae masz możliwość stworzenia wirtualnego magazynu na swoje przedmioty tym samym oszczędzając miejsce na skrzynkach, tworzyć automatyczne craftingi przedmiotów itd. Na początku pozwolą one na zdobywanie większej ilości surowców, ponieważ większość takich modów ma maszynę, która rozbija rudę na 2 proszki dające 2 sztabki po przepaleniu.

Opublikowano

Polecam paczkę The Pioneers na 1.8.9, która łączy zarówno mody techniczne jak i przygodowe. W opisie paczki jest opis jak postawić na niej serwer.

http://mods.curse.com/modpacks/minecraft/241377-the-pioneers

Aaa powiedziałbyś mi o co chodzi w modach technicznych? Na czym to polega, bo tego nie wiem ;) Byłbym wdzięczny.

Mody techniczne pozwalają w późniejszych etapach rozgrywki na automatyzację zdobywania wszystkich surowców od drzewa po jakieś cenne rudy, w przypadku ae masz możliwość stworzenia wirtualnego magazynu na swoje przedmioty tym samym oszczędzając miejsce na skrzynkach, tworzyć automatyczne craftingi przedmiotów itd. Na początku pozwolą one na zdobywanie większej ilości surowców, ponieważ większość takich modów ma maszynę, która rozbija rudę na 2 proszki dające 2 sztabki po przepaleniu.

Eeeemmm to tak nie zbyt :/ Chcemy pograć bez jakiś takich ułatwień :/ Dzięki za paczkę, ale to nie o to mi zbytnio chodziło. Miałbyś jakąś inną paczkę nastawioną głównie pod przygodę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...