Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie stronki

motorolas90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie stronki polecacie na wpłaty i wypłaty skinów ?oczywiście takie bez różnych haczykow ze muszę zagrać itp. Chce wpłacić 2 tanie kosy i wypłacić 1 drogą . na doublu widziałem że ceny odbiegają czasami od ceny rynkowej nawet o 10 €

Opublikowano

Bez żadnych gier czy prowizji to tylko csgodouble sam długo szukałem i nie ma.

Korzystam też z csgopolygon ale tam trzeba grać.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Na csgostrong musisz zagrać chyba 10 razy i odblokujesz wyplacanie ma zawsze. Jeśli grasz rozważnie i masz szczęście to odblokujesz sobie i nawet nie stracisz. Warto bo jest tam dużo skinów

Opublikowano

Miałem przyjemnosć korzystać ze strony csgostrong i tak jak kolega napisał dużo skinów no i strona jak najbardziej wypłacalna. Także polecam ^

Opublikowano

Na csgostrong musisz zagrać chyba 10 razy i odblokujesz wyplacanie ma zawsze. Jeśli grasz rozważnie i masz szczęście to odblokujesz sobie i nawet nie stracisz. Warto bo jest tam dużo skinów

A jaka tam jest minimalna stawka ?

Miałem przyjemnosć korzystać ze strony csgostrong i tak jak kolega napisał dużo skinów no i strona jak najbardziej wypłacalna. Także polecam ^

csgostrong polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...