Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Są chętni skopać Niemcom tyłki ? Tsuyoshi2 - Sabaton, Zapraszam.

Integro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tsuyoshi2 - co prawda niemiecki ale jako goście możemy porozstawiać po kątach tubylców. :)

http://tsuyoshi2.us/index.php/home/index

Długiej prezentacji nie będzie bo nie mam w planach przedstawienia serwera tylko zachęcenia

graczy do innej formy dzabawy/walki. 

Tsuyoshi2 jest serwerem który łączny w sobie elementy dawnych serwerów (walka, design) z tymi nowymi (Eq, pety, ulepy).

Bogaty w pierdyliard udoskonaleń graficznych nie jest a elementy z nowej ery Metin2 są przyjemne dla oka i pasują do otoczenia.

Serwer jak nazywają jest easy, spotkałem tam polaka który porównywał poziom trudności do Dreikona

lecz mimo popularności Dreikon nie dorasta do pięt.

Widzę tam znacznie większą kulturę na tym serwerze niż na wielu naszych, gracze nie wtryniają Ci się do dropa czy tam expa, 

nie ma tylu ciekawskich testerów swego Eq na mapach, mało kto Cie zaczepia, podpuszcza.

Ładnie zaprojektowany system blokady wstępu high leveli na mapy przeznaczone dla low leveli. (wyrzuca Cie do poprzedniej mapy.)

Plusem dla nas jest to że nie widać naszej gimbazjady dookoła która używa wulgaryzmów co krok.

Dzieję się to dzięki temu że obowiązuje tam niemiecki oraz angielski język więc jesteśmy ograniczeni co pozwala nam nie widywać

brzydkich słów. :)

Serwer nie wiem kiedy powstał ale doszły mnie słuchy że istnieje ponad rok i trzyma się w niemalże nienaruszonym sanie frekwencji.

Strona główna wskazuje przeciętnie 3000 osób online( nie przez cały dzień tylko  danej chwili, tu i teraz)

Najmniej widziałem 2500+ a najwięcej 3400 i lekko ponad.

Krążą teorie że licznik jest podkręcony, a niech będzie ale wg. mnie te 3 tysiące graczy widać w miastach i na spotach,

ciągle coś dzieje się, serwer żyje.

Zobaczcie sobie jak prezentuje się serwer na YouTube, zwróćcie uwagę na takie nagrania z fajnych walk:

https://www.youtube.com/watch?v=f8eGSMXSnOw

https://www.youtube.com/watch?v=WsUvEHLbNG4

https://www.youtube.com/watch?v=OZUFidpQI2U

O tak liczne zabawy ciężko na polskich serwerach. ^^

Dostałem się na ten serwer przypadkiem przez takiego Draguna z Tanavis'a.

Zawsze zanim ocenię serwer ostatecznie to staram się spędzić na nim trochę czasu.

W tym czasie zaczepiło mnie kilku polaków żyjących w Niemczech oraz biegle władających tym językiem,

zaciekawiło mnie jak każdy z nich osobno (nie są z sobą powiązani kontaktem) powiedział mi że Niemcy uważają Polaków 

za niedoświadczonych graczy, dostają łomot w pvp, itp.

Po tym zachciało mi się bardziej grać. :)

Nabrałem chęci do dalszej gry w celu przetestowania ich z lepsze nie szkodzi mi spróbować 

ściągnąć tu paru swojaków i pobawić się bardziej w wojnach, M1/M2  grupami.

Założyłem gildię.

Sabaton

Chcę tam samych Polaków, chętnych do nowej formy zabawy zwanej 'dorwij szkopa'. :)

Mi przez 11 lat gry w Metina zbrzydło bicie tego samego rywala.

Podejmuję nowego wyzwania.

Chciałbym zaprosić każdego chętnego gracza do wspólnej zabawy, stwórzmy polska gildię na obcym serwerze i wyzwijmy ich na pojedynek, 

czy przez kilkanaście lat istnienia tej gry nie znudziło się Wam wojowanie między sobą? Jaki by to serwer nie był zawsze przeciwnik był ten sam.

Dlaczego nie można postawić czoła obcej nacji ? Chyba nas nie wyrzucą od siebie ? :)

Serwer easy nie pochłonie Wam dużo czasu, zbudujmy konta i 

stwórzmy walkę międzynarodową.

Sprawmy że na widok Polskiego gracza rzucą się z bronią.

Z drugiej strony przypomnimy sobie jak było dawniej u nas na serwerach gdzie na widok obcego uciekałeś albo goniłeś aż dorwiesz. :)

GG 7619528

Ts-varden.pl Vip.5  nick: Integro/OldSpice   (puść Poke będąc na gościnnym)

Jak nie z gildią, to sam ich będę terroryzował. :0

Zapraszam, wybór należy do Ciebie.

Nie wiem w jakim dziale mogłem umieścić ten temat więc zrobiłem to w tym, 

jeśli nie jest to odpowiedni temat nie usuwaj, przenieś, daj mi szansę. ^^

Opublikowano

Jest jakieś spolszczenie do tego serwera? ;x

Nie wiem, nie posiadam, orłem z niemieckiego nie jestem z angielskiego również chociaż tym drugim umiem kontaktować się trochę.

Obecnie korzystam z google translate w celu rozpoznawania bonów, itemów itp.

Z czasem zbuduje temat z prośbą o spolszczenie klienta. :)

Opublikowano

Prezentacja serwera w odpowiednim dziale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...