Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto inwestować cały ekwipunek w kapsułki?

anonim1312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z heroiną? Nie no żart. Nie inwestuj. Nie ma sensu.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

To są ładne? xD 

Jakąś część na pewno warto zainwestować sam przeznaczę na to ok 300euro ale nie jest to cały ekwipunek 

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

NIe ma sensu moim zdaniem gram długo  w cs i ostatnio próbowałem to zrobić i straciłem z 2 euro

Opublikowano

NIe ma sensu moim zdaniem gram długo  w cs i ostatnio próbowałem to zrobić i straciłem z 2 euro

Ostatnio sprzedałbyś parę dni po przecenie to miałbyś ponad x2 tyle co wydałeś.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ostatnio sprzedałbyś parę dni po przecenie to miałbyś ponad x2 tyle co wydałeś.

Otóż właśnie, dlatego ciekawi mnie, czy w tym roku będzie podobnie, czy tylko na tamtym majorze był taki hype na naklejki

Opublikowano

Wszystko zależy od wyglądu,Na EMS 2014 naklejki były świetne i grało bardzo mało osób, na koloni 2014 były brzydkie, na DH 2014 były takie sobie (mi tam się podobają), na ESL 2015 były ładne,te z koloni 2015 i DreamHacka 2015 były brzydkie,

Na MLG 2016 naklejki były dość ładne, teraz też są.

Naklejki które były ładne lub stare zdrożały bo było ich mało (chociaż widać różnice między kolonią 2014 a EMS 2014 - z powodu wyglądu) 

Więc tak - Na pewno nie stracisz na zakupie, w najgorszym wypadku wyjdziesz na 0.

na zakupie, w najgorszym wypadku wyjdziesz na 0.

Opublikowano

Otóż właśnie, dlatego ciekawi mnie, czy w tym roku będzie podobnie, czy tylko na tamtym majorze był taki hype na naklejki

Moim zdaniem trochę inny powód. Zawsze po finale naklejki były dostępne ponad 24h po finale a na mlg praktycznie od razu po finale zabrali możliwość kupna. Ci co chcieli kupić naklejki a nie zdążyli zaczęli robić to na rynku przez co cena poszła w górę.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...