Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boost 80 level - o co w nim chodzi?

Varios_Awesome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pograłem trochę w gw2 na f2p i giereczka mi się spodobała. Zamierzam więc ją kupić. Reklamowany jest wszędzie boost na maksymalny 80 poziom. Oglądałęm filmik na oficjalnym kanale na yt gw2 co i jak z tym 80 levelem ale zbyt tego wszystkiego nie zrozumiałem. Rozumiem że nasza postać dostaje w ekwipunku boost ktory klikamy i zostajemy przeniesieni na jakąś mape. gdy z niej wyjdziemy to znowu mamy level taki jaki przed boostem i takie same skille itd. Czy mógłby mi ktoś streścić co tam trzeba w tym trialu dokładnie robić itd i o co w tym wszystkim ogolem biega ? :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co wiem exp boost "max 80lvl" jest jednorazowy i dla danej postaci bez niczego nie robienia uzywasz itemku i masz 80lvl , odblokowujesz skille itp, lepiej zostawić exp boosta na 2 postać bo tak ogarniesz mechanike tej gry.

Opublikowano

Exp boost polega na tym że z postaci 1lvl robi ci się postać 80lv. Przenosi cię na Silverwaste ,dostajesz full eq exotic z statami soldiera. Polecam 2-3 postacie wyexpic normalnie a boosta zachować na postać trudna do wyexpienia np. mesmer. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...