Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Znajomi steam

xavierxcreper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy jak kupie cd-key na g2a.com do cs:go to czy bede mogl zapraszac znajomych na steam i potem z nimi grac mmy? tak wiem, że rynku to nie odblokuje

Niestety nie, ale mmy będziesz mógł grać, jeżeli oni Ciebie zaproszą do znajomych, poczekalnie mozesz tworzyć.

8yRem1d.png

IMPRESKILL!

RAZEM TWORZYMY LAN!

Opublikowano

Jezeli kupisz key`a

To bedziesz mogl grac normlanie w cs go

Rynek oraz dodawanie znajomych bedziesz mial zablokowane

Musisz wydac na steam 5euro +

Opublikowano

no to wystarczy, że inni będą mogli mnie zapraszać:). Może w przyszłości nadarzy się sytuacja gdzie doładuje portfel Steam, ale teraz nie mam zamiaru tgo robić ;)... Mam takie pytanie jeszcze... Ile aktualnie waży CS:GO? chciałbym wiedzieć, gdyż nie mam dobrego internetu i pobiera mi się średno z prędkością 150kb/s czy jakoś tak... A i jeszcze jedno: Ile taki mecz 30-40 minutowy zabiera transferu z internetu? 100mb? 300mb? Też muszę to wiedzieć, gdyż na moim wi-fi obawiam się skoków pingu(jest spoko bo nawet najmniej 50 pingu mam, ale czasami te skoki występują), a mogę udostępnić sobie LTE internet z smartfona i na chwilę obecną mam 1GB do końca, gdzie ping jest ok. 40-70...

//

Opublikowano

Kilka godzin Ci to zajmie, mam podobnego neta. Ciężko powiedzić ile cs waży, każdy zainstalował go u siebie w innym czasie, w między czasie były aktualizacje, ściągał nowe mapki, itp, więc u każdego cs waży inaczej.

Co do transferu - net_graph podaje takie dane ;) Zwykle ni przekracza do 10kb/s, także jest to bardzo mało, a średnio utrzymuje wartoście ~5-6kb/s (przy grze 5v5 ofc). Teraz możesz sobie pzeliczyć ile transferu ci to zje :) Oczywiście ts zabiera dużo więcej, nie warto więc na niego wchodzić

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

a ma ktoś może z was zainstalowanego czystego cs:go? jak tak to ile waży bo chciałbym obliczyć ile bym go pobierał;D

Około 9 GB.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ma ktoś może z was zainstalowanego czystego cs:go? jak tak to ile waży bo chciałbym obliczyć ile bym go pobierał;D

Około 9 GB.

no to przy tej tragicznej predkosci (150kb) to jakies 20h :D

dzieki za odp.

mozna zamknac temat

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...