Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 4 - czy warto zakupić grę na G2A?

KBraszka47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Piszę do was z problemem, a mianowicie chciałbym się was zapytać czy w owej ofercie, mnie nie oszukają.

Link: https://www.g2a.com/grand-theft-auto-iv-complete-edition-steam-cd-key-global.html

Chodzi mi o to, czy dostanę kod na steam z kodami na GTA 4 + Liberty City, chciałbym się was o to zapytać czy to nie jest oszustwo itp, nigdy nie kupowałem na g2a, więc też nie mam pewności + jest wiele innych ofert, gra na steam kosztuje 20 euro, a tutaj proponowana cena to 36 zł + vat = 51 zł, w porównaniu do steam to 80 zł i lepiej brać najtańszą cenę z tą grą czy proponowaną cenę przez g2a(zjechać na dół i wybrać ofertę czy kupić tam po prawo "kup teraz" i 36 zł), oraz czym to się różni proponowana oferta i tam na dole te oferty za mniejsze pieniądze?

Bardzo proszę o odpowiedź, dla niektórych może to być głupia sprawa, ale ja sam nigdy nie robiłem tam zakupów.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Spójrz na liczbę sprzedanych produktów przez sprzedawców. Jest ona zazwyczaj wysoka, a procent ocen pozytywnych oscyluje najczęściej od 95% w górę, co czyni to potwierdzeniem wiarygodności i uczciwości sprzedawcy. :) Śmiało rób zakupy na G2A!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...