Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Placementy?

DraGTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem Nervarien wbił plat 4 po placementach? Słyszałem że max niski gold idzie dostać... 

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem Nervarien wbił plat 4 po placementach? Słyszałem że max niski gold idzie dostać... 

Max plat 5 jak solo grasz i wygrasz 10. A  on dostał pewnie bo duo grał. 

Opublikowano

W poprzednim sezonie miał wysoką dywizje to i mu tak się wbiło, jeszcze pewno sporo ich wygrał. Nie mam pewności, ale to czy grasz sam ma też jakiś wpływ.

Opublikowano

W poprzednim sezonie miał wysoką dywizje to i mu tak się wbiło, jeszcze pewno sporo ich wygrał. Nie mam pewności, ale to czy grasz sam ma też jakiś wpływ.

w jakim tamtym sezonie? napierodlony jestes? jak on levelowal to konto w tym sezonie amebo 

Nie musisz się tak unosić.

//Synek

Opublikowano

U mnie na jednym koncie po 10 winach G1 a na drugim koncie P3 bo duo grałem. Wniosek prosty, że trzeba z kimś grać i wtedy dużo szybciej się wbije :)

Opublikowano

w jakim tamtym sezonie? napierodlony jestes? jak on levelowal to konto w tym sezonie amebo

//Synek

Jesli bedziesz mial wysoka dywizje to w kolejnym sezonie nie dostaniesz bronzu nawet gdybys wiekszosc przegral.

u1lc.png
Opublikowano

grajac duo mozna wyzsza range wbic ^^ imo ten challenge w tym roku slaby, bo ulatwia za bardzo im wbijanie rangi te duo

Masz racje, bo duo nie można przegrać, popatrz na ich ostatnie gierki...

Opublikowano

//Synek

Jesli bedziesz mial wysoka dywizje to w kolejnym sezonie nie dostaniesz bronzu nawet gdybys wiekszosc przegral.

Ale on gra na zupełnie nowym koncie....

NIGDY na nim nie grał rankedów przed challengem.

Wy chyba nawet nie wiecie o co dokładnie chodzi w tym challengu i na jakich zasadach on gra, a się wypowiadacie...

Opublikowano

Jak czytam waszw wypowiedzi (nie wszystkie) to az mi slabo. Czyli grajac dup mozna zdobyc max plat 4 a solo niskiego golda? Gdzie tu ku*** logika?

Opublikowano

ja bym chciala zobaczyc jak nerva gra sam, bez snoowera i czy wtedy by dostal taka wysoka dywizje i czy by mu tak latwo szlo

Opublikowano

ja bym chciala zobaczyc jak nerva gra sam, bez snoowera i czy wtedy by dostal taka wysoka dywizje i czy by mu tak latwo szlo

Łatwo? Challengery czy tam Mastery z westa spadły z d1 do d3 grając duo na EUNE xD

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Łatwo? Challengery czy tam Mastery z westa spadły z d1 do d3 grając duo na EUNE xD

O czym Ty mówisz? Skoro ktoś przechodzi z regionów to mu spada dywizja. Bo chyba nie chodzi Ci o poziom? <lol> 

I racja ten pomysł duo nervy był słaby to nie wyczyn wygrać 10 placementów z kimś równie ogarniętym na poziomie diax +... I do tego dalej nabijać dywizje. Samemu pewnie by mu to zajęło 2x dłużej (więcej szans na trolla / słabego gracza etc.) 

Btw. skoro w duo można wbić plat 4 to w 5 osób można diaxa? <lolololo>

Opublikowano

Ziom, on założył sobie konto do challengu, który jest teraz.

Napisz do supportu jak działa system placementów, to może odpiszą co i jak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...