Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kary za bocenie

czarus260

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sypią permami i nie bawią się w jakieś bany na miesiąc etc.

Zresztą nie ma tabeli kar więc mogą robić sobie robić co chcą i to ich "każdą sprawę rozpatrujemy indywidualnie", to tak naprawdę sypanie permami za każdego bota.

Opublikowano

Są bany na 1 miesiąc za pierwsze przewinienie (sam ostatnio dostałem).

Ale jest też tak, że dają perma odrazu.

Na tą chwilę coś się starają i wykrywalnosc jest bardzo duża, chodzą wszędzie od 1lvl po Shanerke więc radzę uważać, lub włączyć opcje wykrywania gm :)

200.gif

Opublikowano

Opcja z wykrywaniem działa co najwyżej raz. Gdy raz wasza postać wyloguje się w tym momencie jak tylko gm się pojawi, to trafiacie na listę obserwowanych i wtedy nie przychodzi do was postać, która jest gm w bazie, tylko specjalna postać, na którą wykrywacze nie działają.

Opublikowano

To ja w takim razie już od dawna jestem na tej liście obserwowanych. Za każdym razem kiedy włączam bota od ok. 23.00 i rano zaglądam to jest wyłączona gra oraz bot. I wszystko normalnie działa. Bana nie ma już od dawien dawna. Ta specjalna postać chyba im się zepsuła. Bo wychodzi na to że gm przychodzi (bot się wyłącza), a ja na następny dzień i tak to włączam. Tak samo nupki za minilandem. Tylko je w dzień i potrafi mi się tak wyłączyć parę razy, a ja za każdym razie kiedy podejdę do komputera i zobaczę że jest wyłączony, włączam na nowo. :)

200.gif

Opublikowano

Nie wiem jak na Polskim, ale na niemieckim nostale dzisiaj wyrwałem bana, za używanie bota na groszki Skill97. Było to moje pierwsze przewinienie, wcześniej raczej byłem prawym graczem, nikomu nie podpadłem, nie wzbudzałem podejrzeń. Bota używałem jakieś 1.5 godzinki. Siedziałem blisko kompa na czas jego użytku. Nikogo nie widziałem, nikt do mnie nie podbił, nie pomachał rączką, nie przywitał się ani nic z tych rzeczy. 

Hallo **********

dein Account wurde aus folgendem Grund von Sharx bis zum 01.01.2038 gebannt:

Nutzung von Hacks

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...