Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto kupić te słuchawki?

xRecord2KPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

To nie ten dział, ale liczę na szybką odpowiedź

Czy te słuchawki warto zakupić? Mam hyperx cloud II a podobno są o wiele lepsze, mianowicie chodzi mi o hyperx cloud Revolver

Czy zwykłe naciąganie i tyle?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hyperx Cloud Revoler są lepsze, ale te co masz obecnie też są dobre i na razie bym nie zamieniał, dopóki Ci się nie zepsują itp. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Ja mam i polecam. Warto

Polecasz, bo masz. Super. 

Wiesz co, revolvery nie sa najgorsze, z tym ze to juz taki bardziej headset sie robi typowy "for gajmers", a Twoje hyperx sa takstarami pro80, wiec muzyczka itp bedzie dobrze grala, jest pewnosc, ze nie syf. Jaka masz karte dzwiekowa? Tzn widze, ze masz dwojki, lepiej wyjdziesz jak wyjebiesz to male gowno na usb z jakoscia slabej integry i kupisz karte dzwiekowa. (tylko napisz, czy wolisz na usb, czy pci x1/pci oraz budzet). 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ja mam i polecam. Warto

Wiesz co, revolvery nie sa najgorsze, z tym ze to juz taki bardziej headset sie robi typowy "for gajmers", a Twoje hyperx sa takstarami pro80, wiec muzyczka itp bedzie dobrze grala, jest pewnosc, ze nie syf. Jaka masz karte dzwiekowa? Tzn widze, ze masz dwojki, lepiej wyjdziesz jak wyjebiesz to male gowno na usb z jakoscia slabej integry i kupisz karte dzwiekowa. (tylko napisz, czy wolisz na usb, czy pci x1/pci oraz budzet). 

Czyli cloudy II to gówno? :/ RockAlone nie wiem czy kojarzysz sam kiedyś z nich korzystał, ogółem chodzi ci o to że na usb jest słabsza jakość? Jeżeli chodzi o kartę dźwiękową, to napisz mi jak mam sprawdzić

@Oski0202

Moja karta dźwiękowa to chyba - anvsoft virtual audio device

Opublikowano

Nie wymieniaj narazie tych swoich sluchawek jezeli działaja dobrze.

Jak sie zepsuja to bedziesz mogl je kupic

No chyba ze nie masz co z HAJSEM  zrobic.

Opublikowano

Ja mam i polecam. Warto

Czyli cloudy II to gówno? :/ RockAlone nie wiem czy kojarzysz sam kiedyś z nich korzystał, ogółem chodzi ci o to że na usb jest słabsza jakość? Jeżeli chodzi o kartę dźwiękową, to napisz mi jak mam sprawdzić

@Oski0202

Moja karta dźwiękowa to chyba - anvsoft virtual audio device

No pewnie masz to wpiete co w pudelku na usb, te doczepke to mozna wyrzucic, chodzi o to zeby kupic nowa, prodigy cube, jakis fiio itp. Po prostu napisz jaka masz plyte glowna, budzet i bedzie dobrze. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...