Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą część setu AC najpierw kupić?

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Cześć.

Mam opcję kupna uzbrojenia ze Schronu Powracających za o wiele niższe stawki i chciałbym się dowiedzieć od czego zacząć.

Lepiej kupić już zbroję i spodnie i później kontynuować zakup płótna czy lepiej kupić broń? 

Set za AC. Bard. 

Opublikowano

To przecież nie robi różnicy :) 
Jeśli Cię stać to kupuj wszystko po kolei.

Jeśli masz już broń za BM to możesz kupić broń za AC i połączyć razem + ulepszyć na '+5', a potem secik.
To od Ciebie zależy. 

Arcymistrz
Opublikowano

Ok, dzięki. 

Jeszcze 4 pytania:

1. Jak wejść do UG?

2. Jakiś dodatkowy sposób na farmienie 900AC poza weekly, mocniejszymi potworkami w UG i wymianą BM na AC? 

3. Dlaczego pomimo tego, że mam AION na najwyższych ustawieniach, robione przeze mnie zdjęcia za pomocą F12 (Steam) lub PrintScreen (AION) wyglądają strasznie niewyraźnie? Przed wejściem AION na Steam wszystko było w porządku, a teraz jakoś nie bardzo. 

4. Na czym można zarobić w patchu 4.91?

Opublikowano

1. Sprawdź na youtube :)
2. Instancje, weekly/zadania, wymiana. Tyle możesz działać. No i broker :)
3. Forum to nie pomoc techniczna.
Jedyne, co mogę Ci powiedzieć to: Wersja AION na steam to same problemy + sama gra nie jest w żadnym stopniu zoptymalizowana, więc nie radzę oczekiwać czegoś specjalnego.

4. Zadałeś tak ogólne pytanie, że jedyna słuszna odpowiedź to NA WSZYSTKIM :)
Możesz robić instancje, dropić różne rzeczy, sprzedawać, możesz craftować, teraz jest jakiś event, więc także możesz coś zarobić, kupowanie przedmiotów w item shopie i sprzedawanie komuś, sporo opcji :)

Opublikowano

Jakie akcesoria zebrać do setu PvE? Bo za AC chyba nie istnieją?

Opublikowano

PvE? Hyperionowe. Możesz jeszcze dropić te z Sauro, ale jest mała szansa na drop, a jeśli nie to z RST. 
Póki co, jeśli nic nie masz to noś te za BM

Opublikowano

PvE? Hyperionowe. Możesz jeszcze dropić te z Sauro, ale jest mała szansa na drop, a jeśli nie to z RST. 

Póki co, jeśli nic nie masz to noś te za BM

Najgorsza możliwa wiadomość, ale dzięki  :((

Opublikowano

Nie najgorsza. To istna prościzna :)

Tylko potrzebna jest spora grupa, a albo ja mijam się z ogłoszeniami, albo tak mała część graczy jest skora do wzięcia udziału.

Opublikowano

Na co spora grupa? Akcesoria za BM robisz samemu w max 10 dni. 
Hyperion/RST/Sauro? Na to zazwyczaj chodzą osoby z legionu, bo łatwiejszy kontakt + wiesz z kim idziesz.

Opublikowano

Na co spora grupa? Akcesoria za BM robisz samemu w max 10 dni. 

Hyperion/RST/Sauro? Na to zazwyczaj chodzą osoby z legionu, bo łatwiejszy kontakt + wiesz z kim idziesz.

BM mam jeszcze z katalam. Może poczekam na 5.0 i zobaczę, co tam ciekawego będzie do zdobycia.
  • 2 tygodnie później...
Arcymistrz
Opublikowano

1. Brakuje mi już tylko jednej części setu daevoniana i zastanawiam się nad kamykami. Obecnie nie stać mnie na kompozyty mb/macc i przez to martwi mnie trochę macc, bo o ile mb będę miał ~3,4-3,5k, to macc będzie w okolicach ~2-2,1k. Mieszać manastone z precyzją czy zostać przy czystych mb? Może jakieś inne rozwiązanie?

2. Polecacie jakąś czapkę do w/w setu?

3. Nie jestem do końca przekonany, który craft chcę wbić na mistrza. Jakiś tip, co może okazać się użyteczne w 5.0 i przynieść chociaż minimalny zwrot w gotówce? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...