Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IMPRESKILL- WSPÓŁPRACA Z SERWEREM TEAMSPEAK

k4t1oN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako reprezentant klanu IMPRESKILL tworzę ten temat z myślą o nawiązaniu współpracy z serwerem TeamSpeak 3. Przejdźmy zatem do oferty.

87Li7Zw.png

YKrlaHC.png

Jesteśmy dość świeżym klanem, który chce w przyszłości coś osiągnąć, na razie jednak cały czas zbieramy ludzi (gramy, wybieramy, dopełniamy się), którzy idealne wkomponują się do Teamu. Mamy również "managera", osobę, która nas pokieruję w przyszłości.

Jako, że to ja piszę tą ofertę przedstawię i scharakteryzuję siebie.

Mam na imię Kuba, 16-latek pochodzący z okolic Wrocławia, który połowę swego życia przegrał grając w CS'a 1.6, obecnie nabieram coraz to większej pewności w CS'ie GO. Jestem dość ambitnym zawodnikiem, który stawia sobie najwyższe cele i za wszelką cenę stara się je osiągnąć.

0Gnnrz9.png

-Autorskie logo

-Dość dużą ilość osób

-Wszelką pomoc

Nie wiem co mogę jeszcze napisać, ciężko jest mi stwierdzić, co mogę zapewnić- to co napisałem na obecną chwilę na pewno się wywiążemy.

qhJv6kn.png

-Kanału (najlepiej VIP)

-Miłej atmosfery na tsie

-Ludzi (zawsze fajnie jest pogadać, może jakiś mix się trafi)

-"Ogarniętej" administracji

i7NNEJx.png

Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu- tutaj poprzez pw lub na steamie (dam zainteresowanym)

8yRem1d.png

IMPRESKILL!

RAZEM TWORZYMY LAN!

Opublikowano

Cześć 

Dużo osób, czyli ile ? 

Mógłbym wam zaoferować współpracę. Odezwij się PW

Opublikowano

Hejka, również mogę zaoferować współpracę - oferujemy 512 slotów, BOT'y wszelkiego rodzaju a kanały vip i własna strefa to również nie problem.

Zapraszam do kontaktu na priv.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Możecie dostać kanał na ts.mpcforum.pl, a nie na jakieś tam podrabiane serwery pójdziecie.

CS:GO Rank, więc dla was idealne rozwiązanie.

Opublikowano

Możecie dostać kanał na ts.mpcforum.pl, a nie na jakieś tam podrabiane serwery pójdziecie.

CS:GO Rank, więc dla was idealne rozwiązanie.

Widać ktoś bardzo pewny siebie :D

Podrabiane to jest to co się na tym dziale wyprawia czasami i ta patola która tutaj siedzi.

Najpierw może czas tutaj posprzątać a potem myśleć o reklamie TS'a MPC.

Pozdrawiam

P.S : już samo to co się dzieje na tym dziale powinno dac autorowi do myślenia czy warto z niektórymi wchodzić w współpracę.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

No wiesz, taka pazerność tutaj panuje, że w każdym poście oferta ściągnięcia na serwer, który tak czy później padnie.

Co ma sytuacja w dziale do tego tematu, skoro autor poszukuje miejsca do komunikacji. Bez różnicy.

Opublikowano

No wiesz, taka pazerność tutaj panuje, że w każdym poście oferta ściągnięcia na serwer, który tak czy później padnie.

Co ma sytuacja na w dziale do tego tematu, skoro autor poszukuje miejsca do komunikacji. Bez różnicy.

Chyba nie zrozumiałeś co napisałem.

Chodziło mi o to, że zanim będziecie reklamować TS MPC, to może posprzątacie ten cały syf i patologię która tutaj powstała w tym dziale.

Każdy dobrze wie o co chodzi ale nic z tym nie robi.

Owszem, miejsce do komunikacji jak każde, ale chyba zbyt wysoko oceniasz możliwości MPC, nie uwzględniając że inne serwery również zasługują na uwagę i sa warte współpracy.

I własnie to, że te TS'y upadają, jest częścią tego o czym mówię.

Mam nadzieję że trochę wyjaśniłem swoje zdanie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Co ma sytuacja na w dziale do tego tematu, skoro autor poszukuje miejsca do komunikacji. Bez różnicy.

Człowieku nie zrozumiałeś przekazu. Dlaczego mówisz, że serwery padają? Rusz głową zanim coś napiszesz.

Autor poszukuje serwera, to ludzie je reklamują. 

PS. Polecam serwer pana pantoflarza.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Dziękuję za tak liczny odzew, jutro skontaktuje sie z kazdym, pozdrawiam i milej nocy.

8yRem1d.png

IMPRESKILL!

RAZEM TWORZYMY LAN!

Opublikowano

Również pozdrawiam. :D

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Polecam serwer Pantoflarza- ogarnięty serwer, mnóstwo udogodnień w postaci botów, kontakt możliwy na mnóstwo sposobów- fb, przez stronę, pokój pomocy, mail... Często kontakt z administracją na innych serwerach jest niemożliwy- nie można napisać, dać poke, kontaktu zero.
Dodatkowo ROOT'ci chętni do rozmów, negocjacji. Podejście indywidualne do użytkownika, administracja szkolona bardzo skrupulatnie, na serwerze panuje tzw. trzykrotna rekrutacja (podanie -> rozmowa -> 2 tygodnie próby). Administracja jest sprawdzana przez ROOT'ów aby serwer był jak najbardziej profesjonalny. Stawia na pozytywną atmosferę i rozwój. Dodam jeszcze, że Pantoflarz pisze bota serwerowego a nie jak większość pobiera i przerabia. Serwer niedawno zawiązał współpracę z grafikiem
Serwer obchodzi właśnie swoją rocznicę i raczej nie zapowiada się aby miał paść jak ktoś wyżej sugerował :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Or-Play.Pl zaprasza oferujemy

Kanał w strefie premium

Własne ikonki

Oddzielna ranga serwerowa

Stabilność

Bot muzyczny

Do 15 podkanalow

Niski ping (serwer zlokalizowany w Warszawie)

Pomocną administrację

I nie tylko.

Kontakt:

Ip serwera glosowego: or-play.pl

Gg:40304077

Pw na forum

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...