Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konfiguracja serwera

MatisiekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ostatnio założyłem sobie serwer ts3, ale nie umiem go skonfigurować, pododawać kanałów itp.

Niby tworzę kanał, gdy chcę się przełączyć na inny, ten się usuwa.

Szukam osoby, która pomoże mi w konfiguracji takiego serwera(Dodawanie kanałów, tekst między kanałami itd.).

IP, login i hasło do admina, podaję na wiadomości prywatnej.

Jeśli natomiast nie chce Ci się ogarniać serwera, to napisz jak dodać kanał, żeby się potem nie usuwał i jak dodać tekst między kanałami

Dzięki. ;)

Opublikowano

@MatisiekPL powiem ci tak wystarczy zrobić tak jak tutaj by kanał się nie usuwał :

4httm9F.png

I jeśli chcesz by zwykli użytkownicy mogli po nim chodzić w advanced ustaw unlimited unlimited a później daj ok i kanał się nie będzie usuwał.

AOWD3IA.png

Opublikowano

Mogę Ci pomóc lub wysłać osobę, która Ci pomoże, odezwij się pw.

Kolega wyżej już mi pomógł, jak zrobić kanały jednak do ulepszenia serwera jeszcze trochę. Jeśli naprawdę jesteś zainteresowany, i nie będziesz ciągle pisał "kup se serwer na hostingu" to pisz na PW. Jakieś tam kanały ogarnąłem, ale i tak jakieś proste banerki z painta, reklamy itp. fajnie by było pododawać

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...