Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CageFight - wejdź do świata pełnego krwi i potu

TheGreatLee39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim którzy tutaj zaglądają a zaglądają nie bez powodu !
Od bardzo długiego okresu czasu szukałem jakiejkolwiek gry o tematyce ''kariera zawodnika MMA'' coś w ten deseń. Przypadkowo natrafiłem na CageFight, na pierwszy rzut oka gra mnie zaciekawiła postanowiłem się zarejestrować i sprawdzić jak to wygląda.
Opis gry z jakiegoś tam portalu :

Opis gry Cage Fight

Konfrontacje sztuk walki są tym, co najbardziej fascynuje adeptów walki wręcz na wszystkich szerokościach i długościach geograficznych - formułą walki z minimalnymi ograniczeniami.

CageFight jest rewolucją w świecie sztuk walk i gier internetowych. Teraz każdy może się sprawdzić, nie martwiąc się o własną twarz.

CageFight w której wcielasz się w zawodnika mieszanych sztuk walki. Przy kreowaniu swojej postaci oprócz nadania
jej imienia i nazwiska masz możliwość wybrania stylu walki jaki będzie reprezentował Twój zawodnik. Do wyboru m.in mamy:

-BJJ (Brazylijskie Jui Jitsu)
-Zapasy
-Muay Thai
-Kickboxing i wiele innych

Trenuj swojego zawodnika, stawaj do walki z innymi graczami, zakładaj kluby oraz z dnia na dzień przesuwaj się w rankingu!

Jeżeli ktoś byłby chętny popykać w takową gierke to śmiało pisać pod tematem. Myślę, że znajdzie się kilku chętnych w tej tematyce. ;)

Gdyby ktoś się już miał rejestrować to jeżeli można to z linku :

http://s1.cagefight.com.pl/zaproszenie/1952/
(jakieś bzdety dostaje po tym jak osiągniesz np. 5 lvl ;)
Opublikowano

W tej godzinie 50 osób online jak na taką gierke to i tak szacunek. Rozglądałem się co gra ma w sobie i powiem, że całkiem przyjemna rozgrywka.

Różne taktyki trenowania pod daną metodę walki, widzę sparingi na których idzie zbić siano i trochę doświadczenia. Także teraz tylko eksplorować dalej grę ;)

Opublikowano

Sprawdziłem nie podoba mi się to. Bardziej rozwinięte jest to MetalDerby ...

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...