Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakie serwery brak hacków?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie. Na jakich popularnych serwerach nie stworzył jeszcze ktoś (albo nie ma udostępnionego) działającego cheata, w którym by było np. autopotka/autoplerynka/używanie wspomagaczy/autoatak, czyli głównie takie cheaty do expa? No oczywiście oprócz Antarisa, bo tam to wiem, że jest ,,zapotrzebowanie" na cheaty i nie ma jeszcze udostępnionego żadnego :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Przecież m2bob działa na antarisie, wtf xD

Wszystko działa na antarisie, nie wiem w czym problem macie.

Opublikowano

ciekawe jak...

Wszystko działa na antarisie, nie wiem w czym problem macie.

ciekawe co daj namiary

Opublikowano

Antaris i A****s   

działa m2bob ale jest płatny :) scrackowany niestety nie działa bo twórca cracka go nie aktualizuje :(

Opublikowano

Baria - przydałby się dobry exp bot albo wh najlepiej dmg i wh :D

Ymir work, dmg działa :D Sielu mh tez. 

/

Opublikowano

Gratuluję głupoty gościu. Spytać na forum publicznym o to gdzie zrobić bota na exp aby następnie sprzedawać je na allegro. xD Wsadź sobie w pizdę tego bota w AutoIT bo domyślam się, że na takiej zasadzie on działa.

Bot tak niewykrywalny że Twoje postacie zostały zablokowane. :)

Nie pozdrawiam.

Co ty za głupoty gadasz? Ja nic nie sprzedaje .... 

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Dopiero co pytałeś na jakie serwery nie ma czitów, aby tylko dać w nazwę aukcji. Na każdy serwer to jest k***a to samo, ten sam j****y program w AutoIT. Do tego nicki te same, gościu już się nie pogrążaj.

Opublikowano

Dopiero co pytałeś na jakie serwery nie ma czitów, aby tylko dać w nazwę aukcji. Na każdy serwer to jest k***a to samo, ten sam j****y program w AutoIT. Do tego nicki te same, gościu już się nie pogrążaj.

No faktycznie nicki podobne, ale ty myślisz, że jestem tak głupi by wszędzie używać tych samych nicków? To się grubo mylisz.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

No faktycznie nicki podobne, ale ty myślisz, że jestem tak głupi by wszędzie używać tych samych nicków? To się grubo mylisz.

Jesteś.

Opublikowano

Jesteś.

Dobra widzę, że z tobą się nie da gadać. Wszystko co chciałem wiedzieć już wiem i znalazłem sobie fajny serwer do grania.

A ty jak chcesz mnie pogrążyć czy zniszczyć - nie wiem o co ci chodzi, bo nic Ci nie zrobiłem to znajdź inny sposób niż takie głupoty.

Temat zamykam!

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...