Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem dosyć ciekawą stronkę i postanowiłem się nią z wami podzielić, jest to http://fangrow.com/, zamieściłby człowiek swojego refa ale z tego co mi wiadome to zakazane :v. W każdym razie za akcje typu polubienie, udostępnienie, skomentowanie czegoś na fb, instagramie, youtube i innych tego typu stronach dostajemy punkty które z grubsza wymieniamy na to samo.

Zapytacie co ma to do działu rozrywka? Otóż od dłuższego czasu powiedzmy hobbystycznie zajmuje się trollowaniem, sianiem chaosu, nienawiści i wielu innych plugawych procederów typowych dla internetu, a sama strona zawiera opcje które w znacznym stopniu ułatwiają tego typu rzeczy. Przykładem jest opcja wymiany punktów w zamian za to że ktoś zaznaczy "nie lubię" na youtube co sprawia że zmasowane ataki na kanały youtuberów są znacznie efektywniejsze ;), za punkty możemy również sami zlecić bardziej konkretną akcję na przykład dołączenie się do hejtowania za powiedzmy 100 punktów.

Zasadniczo cała strona jest bardziej stworzona do podbijania fejmu co dla niektórych też jest rozrywką, ja raczej preferuje bardziej negatywne możliwości tej strony :v. Gorąco polecam Devastus Z.

Ps.

orewa chin chin ga daisuki nandayo

Opublikowano

Ciekawa strona? Być może do ataków, ale sztucznych lajków czy subów nie chciałbym ;) Ludzie klikają te "lubię to" wyrażając poprzez to opinię, że spodobał im się jakiś filmik czy inne rzeczy tego typu.. Wymienianie czymś takim w formie punktów jest non sens, tak jak opisałeś.. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Zasadniczo sztuczne lajki mogą pomóc w zdobyciu tych właściwych, ludzie chętniej polubią coś co ktoś inny już polubił. Rasa ludzka zawsze lubiła poczucie bycia w grupie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...