Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie założyłem bloga, wpisałem pierwszy post, super, tylko jest jeden minus, nie mam czytelników :D.

Wiecie może jak mogę "wypromować" trochę mój blog? Gdzie wkleić link itd. daje + za każdą sensowną odpowiedź, z góry dzięki :)

http://byckimswiecej.blogspot.com/ 

Zapraszam również na fb - ByćKimś Więcej

Opublikowano

Na fb na pewno będzie dobrze albo samemu udostępniać albo jeszcze na grupy specjalne czy randomowe. Oprócz tego reklamować się w komentarzach na innych blogach czy na YT, fb itp.

Opublikowano

Na fb na pewno będzie dobrze albo samemu udostępniać albo jeszcze na grupy specjalne czy randomowe. Oprócz tego reklamować się w komentarzach na innych blogach czy na YT, fb itp.

Tymi sposobami co najwyżej odstraszy ludzi i przyczyni się do skasowania bloga z google.

Opublikowano

Najpierw napisz kilka ciekawych postów, czytelnicy sami się znajdą. Możesz dodać link do bloga do różnych top-list, w sygnaturkę forum, co ciekawsze wpisy przez wykop spróbuj promować ;)

Programowanie, muzyka, piwo i przemyślenia rodem z ławki spod monopolowego. Nie wchodź! fireveined.pl

Opublikowano

musisz sie wbić w teraźniejszy trend, jeżeli bedziesz robił to co dzo innych ludzi i to jeszcze na średnim poziomie zdobycie 100+ czytelników moze Ci zając nawet rok. Teraz piszesz o głupotach które są popularne a potem po trochu wplatasz tematy które są "właściwym" tematem

Polecam: crossfit, studiowanie prawa, sztuczka z gwoździem, weganizm, identyfikowanie sie seksualnie ze wszystkim i uznawanie każdej opinii za ofensywną

#top

linki mozesz dawac na swój osobisty profil FB, chyba sie nie wstydzisz przed znajomymi o czym piszesz :>?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Reklamuj się na forach, stronach przeznaczonych do tego, pisz więcej postów, podaj nam link do niego, może od razu przybędzie ci paru czytelników, a przy okazji ocenimy twojego bloga ;) 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Na fb nie dodam, tak wstydzę sie o czym będę pisał. Blog będzie motywacyjny, o mnie, o przemyśleniach, refleksjach itp.

Link dodam wieczorem jak napisze 2 post bo teraz jest tylko taki wprowadzajacy więc w sumie nic wartego większej uwagi. 

http://byckimswiecej.blogspot.com/ 

Zapraszam również na fb - ByćKimś Więcej

Opublikowano

No to się nie dziw, że nie masz czytelników. To dopiero początek, a z czasem oni przybędą, spokojnie ;) 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Uwielbiam czytać blogi, chętnie ocenię twoje przemyślenia, dawaj mi to  :D

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Powiem Ci, że nawet nie jest tak źle... Fajny masz styl pisania, podoba mi się. Pisz więcej, bo na pewno na razie jest zdecydowanie za mało ;) Chętnie przeczytam inne posty twojego autorstwa. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Znajdź sobie zamknięte grupy na fb o tematyce twojego bloga. Jeżeli Cię przyjmą, to możesz tam wrzucić linki/informacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...