Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projektowanie aplikacji webowych (web master)

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WEŹ SIĘ BOMBWORK NIE POGRĄŻAJ xD

Jak ktoś szuka c*****o napisanych stron które wykonują milion zapytań na sekundę to na pewno znajdzie coś dla siebie.

Opublikowano

Jak ktoś szuka c*****o napisanych stron które wykonują milion zapytań na sekundę to na pewno znajdzie coś dla siebie.

Weź stąd wyjdź. BombWork to najlepszy ziomek jaki istnieje na świecie robi takie strony o jakich ci się nie śniło ziomek, żałuj ZIOMEK że nie masz takich kontaktów jak on i tyle pieniędzy. Nie no żartowałem, Bombwork sprzedałeś się, nie pozdrawiam.

Opublikowano

Weź stąd wyjdź. BombWork to najlepszy ziomek jaki istnieje na świecie robi takie strony o jakich ci się nie śniło ziomek, żałuj ZIOMEK że nie masz takich kontaktów jak on i tyle pieniędzy. Nie no żartowałem, Bombwork sprzedałeś się, nie pozdrawiam.

Liż odbyt xD

W sumie podzielam zdanie Arkadiusza i Arsoba na temat bomboworka - nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam tego jebanego grubek spaślaka dymającego wszystkich na hajs

Ciekawa wypowiedz na prawdę :)

Naprawdę naprawdę razem, na pewno na pewno osobno.

tenor.gif

Opublikowano

Lepiej z kurwą stracić niż z nim zyskać. Jak www na zajebistości to tylko ten agent agentura http://www.mpcforum.pl/topic/1559923-profesjonalne-strony-www/

Michałku, ty się nie wypowiadaj. Mieszkaj sobie w anglii i rób co robisz.

PS. W końcu oddaj kasę

A Ty grubasku kiedy grafikom kase oddasz? :D Nie polecam, to co robi to w ogóle parodia, dyma ludzi na pieniądze, a jakość jego pracy jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Udaje profesjonalistę, ale tak na prawde to typowy burak. Współpracowałem z wieloma osobami, ale nie spotkałem się jeszcze z jakąkolwiek, która by była zadowolona z pracy BombWorka. Przynajmniej trzech grafików narzekało mi, że wisisz im kase, udajesz jakby w ogóle nie istnieli, olewasz. Jak przeczytałem to "200 zadowolonych klientów" to po prostu się zaśmiałem :D Do tego j. angielski to w ogóle chyba google tłumacz w Twoim przypadku.

Jeszcze chyba nigdy się nie rozpisałem tak na niczyi temat, ale tutaj po prostu musiałem, bo nie jesteś wart nawet złamanego grosza :)

egon_program.jpg

Opublikowano

Nie bardzo polecam, znam trochę dziur na twoim stronach.

Znam bardziej lepszego Webmastera znajomego z Niemiec. :)

Opublikowano

Nie polecam również. Zaległa sprawa z modelami broni kupionymi na 'wyłączność' a potem i tak je sprzedawał innym ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...