Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - kompatybilność modów

Toxic992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Spraw jest kilka, umieszczę je w punktach żeby się nie pogubić i zamknąć wszystko w jednym temacie.

1) Poniżej link do screena z modami, jakie chcę zainstalować. Posiadam wersję legendarną gry. Tutaj moje pytanie- czy któryś powinienem sobie darować w kontekście SkyRE? Czy któryś może psuć jego działanie?

https://zapodaj.net/images/59dd20ae510fc.jpg

2) Po zainstalowaniu modów przeczytałem, że powinienem użyć narzędzia takiego jak Skyrim Reproccer. Czy to chodzi o to? Czy jest coś innego/ lepszego? Dodatkowo na podstronie "files" widzę dwa pliki "ReProccer 2_5_1" oraz "ReProccer Update". Który jest właściwy?

3) Słyszałem o programach, które pomagają w odpowiednim układaniu kolejności uruchamiania modów. Który jest najlepszy?

Być może pytania są oczywiste i banalne, ale pierwszy raz moduję Skyrima razem z SkyRe i nie chcę niczego sobie zepsuć.

Opublikowano

1. Tak na oko nic nie powinno kolidować, jeśli zainstalujesz w odpowiedniej kolejności.

Widocznie jest to narzędzie wymagane dla Skyrim Redone. Nie wiem, bo nigdy tego nie używałem. Pobierz zwykłą wersję + update.

Bez LOOT daleko nie zajedziesz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...