Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ADRES IP: MC.MONSTERHC.PL

TS.MONSTERHC.PL

WWW.MONTERHC.PL

1.7-1.8

EASYHC (DUŻO NOWOŚCI)

II EDYCJA

SLOTY:  300

REKRUTACJA:  TAK
PVP:  TAK
PREMIUM:  NIE
NETHER:  NIE
POTWORY:  TAK
ZWIERZĘTA:  TAK
WHITE LIST:   NIE

KONKURSY: TAK

DROP: DUŻY

TAK NA SZYBKO!

HEJ, JA JESTEM DEDI I CHCIAŁ BYM W SKRÓCIE ZAPREZENTOWAĆ CI SERWER. NIE JEST TO KOLEJNY, NUDNY EASYHC.

NA TYM SERWERZE ZNAJDZIESZ NOWE CRAFTINGI, KTÓRE MOŻE CI SIĘ SPODOBAJĄ, NA SERWERZE RAZEM Z KOLEGAMI MOŻECIE ZAŁOŻYĆ GILDIĘ, WALCZYĆ Z INNYMI WBIJAĆ TOPKĘ I BUDOWAĆ RÓŻNE BUDOWLE.

TRAIRER

https://www.youtube.com/watch?v=Id_1DcJabdw

NOWE ITEMY

STOWNIARKA - (GENERUJE STONE)

BOY FAREMR - (TWORZY OBSYDIAN DO BEDROCKA)

CLOUDS BOTS - (JAK W PINGWIN PACKU)

SAND FARMER - (TWORZY PIASEK DO BEDRACKA)

JET PACK - (LATAJ JAK MOTYLEK)

PLECAK - (SCHOWASZ TAM WAŻNE ITEMY)

LUCKY BLOCK - (SZCZĘŚĆIE CZY PECH?)

KOŃSKIE OSTRZE - (SPAWNUJE KONIA)

RZUCANE TNT - (TNT Z MOŻLIWOŚCIĄ RZUCANIA)

SKRZYNKI CS:GO - (CASE JAK W CS:GO)

ZBROJE, MIECZE I INNE Z

WYSOKIM ENCHANTEM

MOŻNA KUPIĆ

U VILLAGERÓW

LUB NA STRONIE

INTERNETOWEJ!

DODATKOWO ENCHANT

DZIAŁA TERAZ ZUPEŁNIE INACZEJ!

MAM NADZIEJĘ ŻE DOCENISZ MOJE STARANIA I ZAJRZYSZ NA SERWER.

JEŻELI COŚ SIĘ NIE PODOBA, ŚMIAŁO HEJTUJ POPRAWIMY TO!

3b15e266660738b8gen.png

Opublikowano

Po  pierwsze  to  spawnuje.

Po drugie craftingi typu boyfarmer, sandfarmer, stoniarka jest WSZĘDZIE.

Co za idiota za przeproszeniem wymyślił Jet Pack na EasyHC? Będziesz uciekał ciągle na JetPacku z klepy?

Po co Cloud Boots? To ma być Hardcore klepy a nie skakanie, latanie po świecie i zwiedzanie krainy klocków...

Co dodasz do Villagerów? Miecze sharpness 100, knock 1000? Proszę cię... taki serwer nie ma szansy bytu...

Taka moja opinia.

Opublikowano

Te itemy, które wymieniłeś, są prawie wszędzie, wymieniłeś tylko 1/2 rzeczy, których nie znałem. Ogółem to chyba szykuje się kolejny taki sam easy hc, jak każdy inny... ;p 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Po  pierwsze  to  spawnuje.

Po drugie craftingi typu boyfarmer, sandfarmer, stoniarka jest WSZĘDZIE.

Co za idiota za przeproszeniem wymyślił Jet Pack na EasyHC? Będziesz uciekał ciągle na JetPacku z klepy?

Po co Cloud Boots? To ma być Hardcore klepy a nie skakanie, latanie po świecie i zwiedzanie krainy klocków...

Co dodasz do Villagerów? Miecze sharpness 100, knock 1000? Proszę cię... taki serwer nie ma szansy bytu...

Taka moja opinia.

Rozumiem twoją opinię ale pierwsze wbił bym na serwer i zobaczył jak działa ten jet pack, nie jest to łatwo obsługiwać i łatwo można zginąć.

Co do villagerów ostrość 100? No wiesz co...

Te itemy, które wymieniłeś, są prawie wszędzie, wymieniłeś tylko 1/2 rzeczy, których nie znałem. Ogółem to chyba szykuje się kolejny taki sam easy hc, jak każdy inny... ;p 

Serwer już jest gra tam sporo osób przyjął się jest dobrze co do tych itemów proszę podać serwer który je ma, rzeczy jak boy farmer itd. musiały się znaleźć na serwerze :P

Pozdrawiam!

3b15e266660738b8gen.png

Opublikowano

a więc tak na serwerze po prezentacji nie widzę NIC nowego -.-

Serwery z enchantami powyżej standardowych czyli np sharpness 30 czy protection 20 nie mają prawa istnieć i tak jest, serwerem który to zapoczątkował xfast i jak u nich wygląda? max 60 osób i to dzięki reklamom kupionym u ytberów, bez tego nikt by tam nie grał. Enchanty powyżej standardowych [ ewentualnie dopuszczalne kilofy jakieś efi 6-7 czy już w OSTATECZNOŚCI sharpness 6 ] są zje**ne ;x

Z tych "NOWYCH" craftingów to tylko jetpack co nigdzie nie ma na serwerach gdyż jest bezsensowny xD co mają być powietrzne klepy? typ ma z fosy WYLECIEĆ? bezsens

cloudbootsy to już taki masakryczny crafting, że aż nie będę tego komentował, gówniany plugin modny pół roku temu na serwerach

Plecak XDD co w szkołę się mają gracze bawić? -.-

Ostrze spawnujące konia noo wcale nie było tego 2 lata temu na xkleszczersie :D

Boyki, stoniarki to standard - są wszędzie

Skrzynki cs;go no też modne ponad rok temu, teraz rzadko gdzie są bo obecnie modne są 'pierożki ' 

Podsumowując w prezce brakuje screenów, na serwerze nie ma NIC nowego, oryginalnego + do tego gówniane enchanty powyżej standardowych.

jakoś mnie nie przekonujecie :v :v :v

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Po Co odrazu te HEJTY ! . Nie rozumiem żeby ocenic serwer trzeba na niego wbić . Byliście tam widzieliście ? .... Co do tego JetPacka można łatwo dednąc więc za wysoko nie podlecisz :)

Jeżeli pomogłem daj Like :D Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...