Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacja NosVidza - Resell

xxd56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilą przeglądając YT zobaczyłem film. Gracz pokazuje w nim aplikacje by NosVidz w której jest opcja "handel" jak widać na zdjęciu są tam różne informacje m.in zarobek. Rzucilby ktoś oko na tą aplikację i powiedział o co w niej dokładnie chodzi, bo nie potrafię za dobrze języka niemieckiego. Jeżeli chodzi  o ten filmik to przed chwilą został dodany na yt więc wystarczy wpisać how to trade nostale I zaznaczyć dzisiaj. On tam chyba wszystko tłumaczy tylko w języku niemieckim. Czy ktoś kto zna się na takim czymś mógłby przetłumaczyć ta aplikacje albo ktoś kto ma własne ale bez tej opcji i chciałby dodać takie coś. Jest to bardzo pomocne i myślę że dużo osób się tym zainteresuje. :)

post-517031-0-13411800-1467833492_thumb.png

200.gif

Opublikowano

To działa tak, ze sam wpisuję co kupiłem i za ile? Bo myślałem, że samo wykrywa za ile kupiłem dany przedmiot a potem za ile go wystawiłem/ sprzedałem. :(

200.gif

Opublikowano

Ten program działa na takiej samej zasadzie co NostaleApki, czyli symulacje, szybsze kalkulatory kosztów, przelicza ci, czy się opłaca coś wytwarzać, czy na tym zarobisz, czy stracisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...