Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program grand theft auto 5 przestał działać.

gitik102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy na tym forum. 

Mam problem z grą GTA 5.

Mam coś takiego że gra odpala się normalnie, ale po jakiś 20 min (max do godziny) rozgrywki gra mi pokazuje "Program grand theft auto 5 przestał działać."

Nie wiem co mam z tym zrobić i prosił bym o pomoc.

Z góry dzięki :)

Macie tu screena.

post-1528318-0-64132000-1467831572_thumb.png

Opublikowano

Miałem podobny problem pomogła mi reinstalacja systemu. Próbowałem wielu rzeczy lecz nic nie pomagało, sprawdź czy masz aktualne sterowniki, Użyj CCleaner'a [rejestr, oczyść system itp.] może tobie zadziała :)

Opublikowano

Najlepiej to podaj też specyfikację sprzętu. Może to być wina małej ilości

Mój komputer ma 8gb ram 1600MHz karta graficzna gtx 660 oc procesor amd fx 6300 6x3500 dysk 500gb system win 7, który dwa dni temu na nowo wgrywałem. 

Opublikowano

Pamięć RAM nic do tego nie ma, wszystko jest w porządku. Miałem podobny problem z GTA:SA. Masz może jakieś wgrane modyfikacje? 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Pamięć RAM nic do tego nie ma, wszystko jest w porządku. Miałem podobny problem z GTA:SA. Masz może jakieś wgrane modyfikacje? 

nie nie mam żadnych modyfikacji, i już rozwiązałem problem pomogło to co pan wyżej napisał, czyli pobrałem cclinera i wyczyściłem rejestr i to pomogło, GTA 5 już śmiga :)

Miałem podobny problem pomogła mi reinstalacja systemu. Próbowałem wielu rzeczy lecz nic nie pomagało, sprawdź czy masz aktualne sterowniki, Użyj CCleaner'a [rejestr, oczyść system itp.] może tobie zadziała :)

Wyczyszczenie rejestru pomogło, GTA już śmiga jak powinno :) Dzięki za pomoc!

Opublikowano

nie nie mam żadnych modyfikacji, i już rozwiązałem problem pomogło to co pan wyżej napisał, czyli pobrałem cclinera i wyczyściłem rejestr i to pomogło, GTA 5 już śmiga :)

Wyczyszczenie rejestru pomogło, GTA już śmiga jak powinno :) Dzięki za pomoc!

Nie ma za co :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...