Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riby I Ezoty

mikobro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, ze taki temat był juz poruszany pewnie milion razy ale są pewne rozbierzności w odpowiedziach dlatego też pytam :))

1. Na którym lvl najczęsciej dropi rib (czy tez od ktorego lvla) ?

2. Z którego ezota konkretnie on leci :D:D

Prosze o wyrozumiałość i odpowiedzi :) +++

Astral 59 lvl ban

Grymuar 68 LvL - ON

Opublikowano

Riby lecą od 20lvla fajnie na rękawicy do 50lvla nawet :) i obojętnie z jakiego ezota. Możesz też spróbować na imha dropic itemy na 30 lvl (riby tam lecą z niedźwiedzi)

Opublikowano

W imha na 30 lvl o.0 ??

Cos mi tu nie pasi.... A tak pozatym to słyszałem ze dropia własnie najczesciej z takiego jednego ezota czerwonego... którego nazwy własnie nie pamietam ;/

Edit:

2xUp: Dawales rade na 29 lvlu wodza nawalic ?? No,no :D

Astral 59 lvl ban

Grymuar 68 LvL - ON

Opublikowano

W Ihma(m3) dropi się w przedziale 8-23 i najlepiej mentalem. Według mnie jest to bardziej opłacalne niż ezoty ale to tylko z mojego doświadczenia

A co do ezotow to mentalem na 20lvl już dropiłem(Gizarma +8) ale kiepski drop więc nie polecam i w dodatku ludu pełno

Na wiki metin pisze ci dokładnie z których

Przeklęty Czar. Niedźw., Ezot. Arahan, Wysoki Arahan, Ezot. Wojow. Arahan, Wódz Ezot. Arahan

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Ja wydropiłam z wodza od 30 okolo 10 :)) najlepiej od 30 llvll do 35 znajdz gildie i exp oddaj

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

Polecam iść na te małe ezoty na lvlu od 20 do około 35. Na tych lvlach nawet ładnie dropią. Ew. możesz iść na te większe ezoty przed świątynią na wyższym lvlu.

Opublikowano

W imha na 30 lvl o.0 ??

Cos mi tu nie pasi.... A tak pozatym to słyszałem ze dropia własnie najczesciej z takiego jednego ezota czerwonego... którego nazwy własnie nie pamietam ;/

Edit:

Jemu chodzi o: Wódz Ezot. Arahan, a nie wodza orków <_<

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Ludzie złe mu mówicie dlaczego we wszystkich poradnikach że leci od 27lvl i z wojownika. Ale tak polecam 20lvl ii puścić bota na imha

Opublikowano

Nie wiem jak na innych lvl ale ja minimum na 29 lvl 3 ring dziennie z rękawica z IS, a max 6 dziennie.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

ja robie tak exp bot 30 lub 32 level metal eq 20% na ezo po nocy 10 ribow z rękawica :rolleyes: i mogl by ktos powiedziec co do imahy bo bym 2 konta ustawil tylko nie wiem jaki level tam

Opublikowano

@Up

do imhy najlepiej 2 mentali , pierwszy 12 lvl dobre eq, ustaw go na wilkach i tych slabszych, czyli np w chunjo wchodzisz imha all time prosto i tam jest good spot, a drugiego 25 lvl mental eq +6 all i na niedzwiedziach, tygrysach i powinno byc goot . :)

kalik.png

Opublikowano

W imha na 30 lvl o.0 ??

Edit:

Mikrobo ja z 22 lvl leje dwe grupki Wodzow :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...