Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Lola, nowe konto?

Sebskitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć no więc taka szybka sprawa. Wracam do Ligi i musze znać wasze zdanie. Nigdy nie byłem jakiś pro elo itp, ale nigdy też nie lamiłem. Chodzi o to że teraz gdy zaczynam znów grać normale to po prostu nic mi nie idzie. Mainowałem role adc przed przerwą ( jakieś 3 miechy temu ) i grałem głownie Ez, Varus i Vayne. Mam aktualnie takiego lose streaka że szkoda gadać, po prostu czuje się jak bym przegrywał gre dla innych. Czy było by lepiej stworzyć nowe konto i próbować wszystko od nowa? tak by chociaż nie psuć gry innym? czy dalej grać na normalach i modlić się by wszystko do mnie wróciło? 

harley.png

Opublikowano

ponowny powrót do gry nie jest rzeczą łatwą. Mimo wszystko zalecam Ci zagranie 20-30 norm meczy, gdyż taka ilość powinna pozwolić powrócić Twoim umiejętnością. Ja sam wracam po ponad rocznej przerwie i nie jest to łatwe. Zacząłem grę od nowa, gdyż na starym koncie zagrałem od razu 10 placementów. Przegrałem 8...przez co trafiłem do bronze 2 (wcześniej byłem w platynie). Teraz żałuję tego jak postąpiłem. "Skill" powrócił...a ja mam do wyboru grę 10 poziomem przywoływacza (uff, mam już flasha i ignite) lub granie w bronze 2 i wspinanie się po drabince ligowej. Nie popełniaj mojego błędu ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Cześć no więc taka szybka sprawa. Wracam do Ligi i musze znać wasze zdanie. Nigdy nie byłem jakiś pro elo itp, ale nigdy też nie lamiłem. Chodzi o to że teraz gdy zaczynam znów grać normale to po prostu nic mi nie idzie. Mainowałem role adc przed przerwą ( jakieś 3 miechy temu ) i grałem głownie Ez, Varus i Vayne. Mam aktualnie takiego lose streaka że szkoda gadać, po prostu czuje się jak bym przegrywał gre dla innych. Czy było by lepiej stworzyć nowe konto i próbować wszystko od nowa? tak by chociaż nie psuć gry innym? czy dalej grać na normalach i modlić się by wszystko do mnie wróciło? 

rozgrzewka też rzecz ważna, sam zanim zagram ranki to wale kilka normali i jeżeli nie wygram trzech pod rząd to nie gram ranków, wprowadź sobie taką zasadę bo refleks i myślenie sie wtedy pobudza

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...