Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SKIN CHANGER

wiespun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie działa, być moze coś zrobiłem źle. dalej wyskakuje ten error gdy włączam

02392138615462420635.png

Opublikowano

Wlacz cs'a, wlacz skinchangera, odznacz wszystkie i ustaw inject na 10, aktywuj skin changera.

to samo, cały czas ten error wyskakuje, pomimo to że robię dokładnie tak samo jak jest na filmie i tak jak ty mi powiedziałeś.

ps. nwm czy ma to znaczenie, ale bilbioteke z grami steama mam na dysku d, natomiast samego steama na dysku c

Opublikowano

Nie wiem co pisze w tym bledzie. A ten program to wstawil kacap i on jest do tego, zeby vac error nie wyskakiwal.

Wypierdziel calego skin changera, pobierz od nowa i wypakuj na pulpit i kombinuj.

Opublikowano

Nie wiem co pisze w tym bledzie. A ten program to wstawil kacap i on jest do tego, zeby vac error nie wyskakiwal.

Wypierdziel calego skin changera, pobierz od nowa i wypakuj na pulpit i kombinuj.

tak też zrobiłem. dalej nie działa. wyskakuje on po resecie steama i po włączeniu cs'a. nawet po odznaczeniu tych wszystkich opcji i zmienieniu na 10

ps. gdy włączam ten program VAC ERROR to przy końcu wyskakuje mi Odmowa dostępu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...