Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak obrazu

flajmate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj wyczyściłem kompa wyjąłem prawie wszystko oprócz płyty głównej dysku i procesora i włożyłem później wszystko na swoje miejsce. Gdy odpaliłem komputer nie było obrazu później okazało się że nie docisnąłem ramu więc docisnąłem go i obraz włącza się na 10 sekund. Poza tym obraz pokazuje się później po starcie komputera a nigdy tak nie było i jak obraz się pokaże komp chodzi jak odkurzacz...

EDIT:Teraz znowu go odpaliłem i pociągnął trochę dużej do : trwa uruchamianie systemu Windows. Później uruchomiłem go jeszcze raz wszedłem do biosu i po chwili sam się wyłączył.

Opublikowano

Teraz prawie ujrzałem pulpit i wyłączył się wygląda to tak jakby zasilacz nie dawał już rady...

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

EDIT Wszystko działa chyba znowu źle docisnąłem ram. Po prostu bałem się że się złamie xD

Opublikowano

Czyli wszystko ok?

Tak wszystko ok tylko  uruchamia się troche inaczej niż wcześniej ale to nie jest ważne przecież 

gfavB10pn_eqqheww.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...