Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doran ringi.

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, że jestem low graczem to pytam, bo poszukuję odpowiedzi, wtedy będę bliżej high gracza.

Mianowicie, jak to jest z kupowaniem 2-3 doran ringów na początku gry, kiedy to ma sens a kiedy nie?

Np w 5 minucie grając Ahri  wracam z 600G,  Kupuję DR czy składam już książkę do morello?

Chodzi mi o dokładne rozjaśnienie sprawy opłacalności.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Patrzysz na mana regen, sporo postaci potrzebuje double ring aka Kayle, jesli przegrywasz to kupujesz drugiego dorana + abyssal.

Na Ahri mozna kupic drugiego dorana, oczywiscie wszystko zalezy od wlasnych preferencji. 

A 3 dorany to juz inna bajka, malo osob tak gra i tylko Ci, co to lubia, nie, ze to jest meta czy cos.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ogólnie ja doran ringa używałem jak np. wygrałem linie szybko i zabiłem typa.. Wtedy szybki powrót na bazę, dokupuje doran ringa co daje mi ap, hp i regen i jeszcze bardziej go cisne... aż w koncu dozbieram wiecej na porządny item

Opublikowano

Ja nigdy nie kupowałem 2 doranów. Dla mnie to nie ma sensu, lepiej jest kupić 1 na start, a potem już inne itemy, nieważne czy wygrywam czy przegrywam linię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...