Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Replay.GG | Powtórki Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Parę miesięcy temu odnalazłem stronę internetową która umożliwia graczom Ligi odtwarzanie swoich gier za darmo - przez przeglądarkę. Przedstawiam wam Replay.gg

Czym jest Replay.gg?

Jest to przeglądarkowa usługa odtwarzania waszych gier z lola. Gdy zapiszemy się do usługi, strona ta automatycznie zacznie zapisywać wasze wszystkie gry na stronie które możemy potem pobrać, odtworzyć, i nagrać programem jak Fraps, Action, OBS, itp. Strona zapisuje wszystkie wasze gry, i zostają one na stronie od 7 do 30 dni.

Czy muszę pobierać jakieś programy?

Nie. Serwery tej strony same zapisują wasze gry.

Ile kosztuje usługa Replay.gg?

Usługa jest 100% darmowa. Zawsze była, i zawsze będzie.

ldVVtZ1.png

Jak zapisać się do usługi Replay.gg?

Jest to proste i szybkie, bez żadnej rejestracji itp.

Wystarczy że najpierw utworzymy stronę run w Lol'u, i nazwiemy go "Replay.GG"

Następnie wchodzimy na stronę replay.ggUkaże nam się prosta strona łatwa do zrozumienia. Wybieramy nasz region oraz wpisujemy nick z gry, po czym wciskamy przycisk "Search / Sign Up"

Jesteście teraz zapisani do usługi replay.gg, i od tej pory wasze wszystkie rozgrywki będą zapisywane automatycznie na tej stronie.

Jak odtworzyć moje gry?

Po zagraniu gry, wracamy na stronę replay.gg, wprowadzamy region oraz nasz nick i wciskamy "Search / Sign Up"

Utworzy nam się lista naszych rozegranych gier. Wystarczy że wciśniemy przycisk "View Replay" po prawej stronie gry którą chcemy obejrzeć.

Gry możemy odtworzyć w 2 sposoby. Komendą cmd, lub plikiem .bat który pobieramy z opcji "Windows (alt)"

Obie opcje działają tak samo, ale pamiętajcie że obie wymagają otwartego klienta LoLa gdy chcemy obejrzeć naszą gre.

Jak nagrywać moje gry?

Wystarczy że odpalimy program typu Fraps, Action czy OBS, i zaczniemy nagrywać moment który nas interesuje. Nic prostszego.

Replay.gg, strona która według mnie jest lepsza niż programy jak LeagueReplays i tym podobne. Nie musicie martwić się o płynność gry przez działanie programów w tle podczas gdy wy gracie rankeda. Strona działa automatycznie, nie ma spadków fps, nie ma wzrostów pingu. Gdy traficie pentakill, macie pewność że strona to zapisze a wy będziecie mogli to odtworzyć, nagrać i pokazać przyjaciołom. I to wszystko, za darmo.

harley.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...