Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy policja może bez problemu namierzyć dowolny telefon?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znalazlem telefon 2 lata temu. Wlasciciel zablokowal karte na drugi dzien, a jest to jakis stary LG. Czy policja moze mnie namierzyc jak bede sobie go swodobnie uzywac?

1394127441-U595569.jpg

Sygnaturka by feesee213

Opublikowano
a jest to jakis stary LG

Skąd mamy wiedzieć, czy zgłosił zaginięcie na jotpeki? Używaj pan na własną rękę.

Tak jak napisałeś, jak jest to jakiś szrot to pewnie już zapomniał o tym, że go zgubił

#teams4bal

Opublikowano

Telefon mojego kuzyna policja znalazła 5 lat po fakcie, więc wszystko jest możliwe. Po wyjęciu SIMa i sformatowaniu systemu jest mała szansa żeby namierzył go sam właściciel.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiedziałem, że jakaś cebula mi zawaliła telefonu 2 lata temu i nie oddała.

Pozdrawiam cebulowych januszy z mpc.

Ja znalazłem nie jeden i zawsze oddawałem... jak nie dało się wbić do telefonu bo był zablokowany to po prostu czekałem aż właściciel zadzwoni.... ale nie... janusze cebule jak zwykle coś muszą zaiwanić bo im 20 zł na zakupy do biedry brakuje... jprdl co to za biedactwo cebulowe tu jest... żyłka mi pęka jak widzę na forach "znalazłem telefon ale jestem biedny i zabrałem czy mogą mnie wsadzić do ciupy?" - TAK, MOGĄ. NAWET PO X LATACH.

PS: Mało mnie ruszają punkty więc czekam na odzew szanownej moderacji...

Edit: I nie słuchaj się tych januszy co ci mówią, że jak wyjmiesz sim i zresetujesz albo baterię do ryżu na dzień włożysz to cię nie namierza... jest tyle opcji do namierzenia, że nawet o nich nie wiedziałeś.... nie tylko SIM służy do namierzania bo tak to by każdy janusz z osiedla kradł telefony, wywalał sim i formatował....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...