Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opuszczenie meczu a zaliczenie

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Grałem wczoraj i był wynik 12:4 i musiałem opuścić mecz tzn ze opuscilem mecz po prostu wychodząc z gry nie wciskając tego przycisku do opuszczania i dostałem bana przez nie wrócenie do meczu.. Ale patrzę w historię gier i zaliczyło ten mecz jako wygrany, bo przy tym meczu było napisane You Won This Match, ale bana dostałem. Czy to faktycznie zaliczyło mecz czy to takie "złudzenie", że mecz zakończył się zwycięstwem mojej drużyny ale ja dostałem bana i tylko w Moje Mecze mi go wpisało?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

ale ja wyszedłem przy wyniku 12:4 a mecz zakończył się 16:7 i wpisało mi się to w moją historię, wynik też jako wygrana ale nie wiem czy rzeczywiście tak było.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Ogólnie jezeli wyjdziesz przed koncem meczu to masz jeszcze te 3 minuty na wejscie czyli 2 rundy twoja druzyna moze wygrac wiec tak naprawde wyszles przed koncem meczu i ci ten mecz zaliczylo tak samo  by bylo gdybys wyszedl przed koncem meczu i byscie przegrywali to by ci zaliczylo jako przegrana, oraz tak samo jest jak ktos cie kicknie jak jest np 12:4 to tez ci zalicza ten mecz

1327915121-U74000.jpg

Opublikowano

Ogólnie jezeli wyjdziesz przed koncem meczu to masz jeszcze te 3 minuty na wejscie czyli 2 rundy twoja druzyna moze wygrac wiec tak naprawde wyszles przed koncem meczu i ci ten mecz zaliczylo tak samo  by bylo gdybys wyszedl przed koncem meczu i byscie przegrywali to by ci zaliczylo jako przegrana, oraz tak samo jest jak ktos cie kicknie jak jest np 12:4 to tez ci zalicza ten mecz

Co ty pierdolisz. Zalicza tylko przegrany mecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...