Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]cloudflare

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zróbcie coś z tym. To, że aktualnie mieszkam w Niemczech i korzystam z mobilnego internetu nie upoważnia do ciągłego weryfikowania mnie jako bota :|. Pominę to, że za każdym wpisaniem w chrome 'mpcforum.pl', muszę zaznaczyć pole i odszukać witryn sklepowych czy innych badziewi - rozumiem. ALE, żebym musiał to robić podczas przeglądania forum? Gdzie przerwa między kliknięciami w temat, dział, zakładkę, cokolwiek trwa maksymalnie 3 minuty. 

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Cloudflare ma opcję dodania danego kraju na "Whiteliste" i wtedy ten kraj omija tzw. "challange".

Przydałoby się to dla kilku krajów Europejskich oraz innych :

- Niemcy

- Holandia

- Włochy

- Czechy

- Wielka Brytania

@Makin - Prosimy o realizacje propozycji przedmówcy oraz dodanie powyższych krajów do wyjątków :) 

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Najlepsze jest to, że zaznaczam pole "nie jestem robotem", wyskakuje captcha ze zdjęciami, jest okej. Po czym wyskakuje znów pole z "nie jestem robotem" i znowu zadanie z fotkami, ale co gorsza z kodem. Po wykonaniu zadania otrzymuję kod, kopiuję, wklejam pole niżej, klikam OK. PO CZYM ponownie klikam, że nie jestem robotem. 

Kiedyś się poddam i będę się utożsamiał z robotem.  ^^

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

No tak, to może być dla niektórych denerwujące. Moglibyście coś z tym zrobić.. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Pytałem się niejednokrotnie o to, bo sam mieszkam w Niemczech i niestety Makin odmówił.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Może na nowym IP Board ta sytuacja się zmieni, ale mogę być na tak. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, zróbcie coś z tym. To, że aktualnie mieszkam w Niemczech i korzystam z mobilnego internetu nie upoważnia do ciągłego weryfikowania mnie jako bota :|. Pominę to, że za każdym wpisaniem w chrome 'mpcforum.pl', muszę zaznaczyć pole i odszukać witryn sklepowych czy innych badziewi - rozumiem. ALE, żebym musiał to robić podczas przeglądania forum? Gdzie przerwa między kliknięciami w temat, dział, zakładkę, cokolwiek trwa maksymalnie 3 minuty. 

Tu użyj po prostu VPN'a z Polski.

strange1.jpg

Opublikowano

Tu użyj po prostu VPN'a z Polski.

Nie każdy działa tak jak powinien. Niekiedy cloudflare blokuje ip różnych bram proxy, np. taki Cyberghost na darmowej wersji nie działa.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Czym prędzej ... Poza tym coś zrobić aby CloudFlare nie blokowało największych dostawców internetu w Polsce...

TAK

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...