Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MostHC.pl

Nileox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MostHC.jpg

info.png

IP SERWERA:  MostHC.pl

SLOTY:  200

TYP:  MediumHC

PVP:  TAK

PREMIUM:  NIE

NETHER:  TAK

POTWORY:  TAK

ZWIERZĘTA:  TAK

WHITE LIST:   TAK tylko do 8.07.2016!

strona.png

opis.png

Polski serwer minecraft!

Zapraszamy serdecznie!

Start Serwera: 08.07.2016 18:00!

­

Opublikowano

to białe tło na minus

W prezce nie ma żadnych informacji, prócz standardowych jaka wersja i ile slotów, no nie ma nic -.-

Żadnych screenów

Kto wejdzie na taki serwer? Popraw te prezke, napisz jaki drop , jakie nowości i no opisz ten serwer a nie takie coś na odpi**dol 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@­Manna;3

Słuchaj po co będę dawał wszystkie informacje na talerzu? Żeby zobaczyli i se poszli z tematu ? Teraz jest tajemniczość i ludzie będą chcieli wbić.

­

Opublikowano

Reklama to porażka. Nie ma w niej kompletnie nic przykuwającego uwagę i odróżniającego ten serwer od miliona innych. Widać że robiona byle jak i na szybko.

images.jpg

Opublikowano

­Przepraszam że spytam czyli reklama na forum jest najważniejsza w serwerze ?? Bo już nie rozumiem.

Robiona na odwal się ? Co ma być więcej wszystko najważniejsze jest. 

Wejdźcie na start a nie oceniacie bo jest tak reklama napisana ;-;

­

Opublikowano

@­Manna;3

Słuchaj po co będę dawał wszystkie informacje na talerzu? Żeby zobaczyli i se poszli z tematu ? Teraz jest tajemniczość i ludzie będą chcieli wbić.

To forum jest tworzone przez bardzo wymagające osoby, więc jeśli chcesz, aby ktoś z tego forum wszedł na serwer, to reklama musi zachęcać do gry.

Opublikowano

@­Manna;3

Żadna tajemniczość. Dla mnie (i zapewne większości ludzi przeglądających ten wątek) jest to zwykły serwer, który nie wyróżnia się niczym.

Prezentacja jest słaba, bez reklamy 2k+ subskrypcji nie ma co wchodzić - serwer upadnie bardzo szybko.

Opublikowano

@­Manna;3

Żadna tajemniczość. Dla mnie (i zapewne większości ludzi przeglądających ten wątek) jest to zwykły serwer, który nie wyróżnia się niczym.

Prezentacja jest słaba, bez reklamy 2k+ subskrypcji nie ma co wchodzić - serwer upadnie bardzo szybko.

xD to samo pisałem .

baner2.png

Opublikowano

źle mnie oznaczyłeś i powiadomienie się nie pokazało  T_T

Tak jak już Ci napisali to forum jest wymagające :D muszą być informacje ' podane na talerzu '

Ktoś kto wstawia słabą prezkę z brakiem informacji spotyka się z olaniem jej przez większość osób dzięki czemu mniej osób zawita na twój serwer.

Prezentacja musi być tak ciekawa żebym od razu odpalał mc i chciał wejść na serwer go zobaczyć i pograć skoro ma być tak fajnie jak opisywałeś. 

No i generalnie tyle, serio polecam Ci poprawić tę prezkę  :lenny:

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...