Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowsze Hack'I Do Zhypermu 2010.

Mexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiem czy był już taki temat bo jestem świeży na tym forum. Prosiłbym jednakże o najnowsze hacki do Serwera Zhyper gry Mu Online. Przede wszystkim chodzi mi o taki hack który pzowala na kopiowanie itemków w gzre. Z góry Dziękuje bardzo i Pozdrawiam graczy serwera ZhyperMu.

G-G- 9091538

E-mail- [email protected]

Pozdro 4All

Pozdro 4 All.

DAWAĆ MINUSY! ODWDZIĘCZĘ SIĘ PLUSAMI

Opublikowano

Witam.

Nie wiem czy był już taki temat bo jestem świeży na tym forum. Prosiłbym jednakże o najnowsze hacki do Serwera Zhyper gry Mu Online. Przede wszystkim chodzi mi o taki hack który pzowala na kopiowanie itemków w gzre. Z góry Dziękuje bardzo i Pozdrawiam graczy serwera ZhyperMu.

G-G- 9091538

E-mail- [email protected]

Pozdro 4All

NIE PROSIMY O HACKI !!!

WARN!!!

1313179175-U255743.jpg

Avek i Sygnatura by danielhinz

Opublikowano

witam poszukuje kompetentnej osoby, która wytłumaczy mi używanie hacków. Mam problemy z kilkoma hackami mam ustawiony loopback i wszystko powinno działać jednak

gdy używm speadgear wchodzę na serwer i po wejściu niezależnie jaką prędkośc ustawię dostaję DC..

Ghost nie współpracuje ze mną wchodzę na serwer loguję się jednak żadna opcja mi ni chce działac jak chce TP to wyskakuje mi błąd "list of bound is 0" czy jakoś tak.. Pomocy!!\

Próbowałem Cheatorz i też wchodzę na serwer i nic nie działa ani hitcount ani nic.

Muproxy też niby działa wchodzę na serwer ale żadne opcje nie działają...

Czekam na odpowiedź jakby co moje GG to 6849635

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...