Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wkuwia mnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy was też wkurw ia ta cala nagonka na Ronaldo i robienie z pazdana boga pilki? Gdzie nie wejde,czy to kwejk, jeb z dzidy, fb, mistrzowie to jest albo pazdan albo hejt na Ronaldo. Od razu mówię że w dupie mam całe to euro, (chociaż fajnie by było gdyby cebula wygrała), bo i tak nic to do mojego życia nie wniesie.

Boże te memy i komentarze pod postami na fp Ronaldo są takie żałosne, że aż wstyd mi ze jestem polakiem.

A jakby tego było mało, zostaliśmy oszukani w karnych XDDDD patola cebula lvl ameba 999

Co o tym sądzicie?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Czy was też wkurw ia ta cala nagonka na Ronaldo i robienie z pazdana boga pilki? Gdzie nie wejde,czy to kwejk, jeb z dzidy, fb, mistrzowie to jest albo pazdan albo hejt na Ronaldo. Od razu mówię że w dupie mam całe to euro, (chociaż fajnie by było gdyby cebula wygrała), bo i tak nic to do mojego życia nie wniesie.

Boże te memy i komentarze pod postami na fp Ronaldo są takie żałosne, że aż wstyd mi ze jestem polakiem.

A jakby tego było mało, zostaliśmy oszukani w karnych XDDDD patola cebula lvl ameba 999

Co o tym sądzicie?

Jesteś jedyną amebą i cebulą bo się wyżalasz w postach.. normalny człowiek by miał to gdzieś i zabrał się do roboty, a nie wypisywał co go w*****a.. 

Opublikowano

@up

Jesteś chyba kolejnym pazdanboyem XDDDDD

Od tego są pogaduszki, leżę sobie i chcialem znać zdanie innych.

Nie uszanowanko

nie sądze ,ale ty raczej jesteś amebą-sebiksową co wyzywa od cebuli choć sam nią jest xD 

@ATopic

nic nie sądzą nie jest mi dane sądzić i oceniać gówno portali i gówno burz 

Opublikowano

Jak się siedzi na kwejku, jeb z dzidy, mistrzach czy głupich grupach fb, to nic dziwnego że się widzi cały czas te same obrazki. Normalna część internetu już dawno zapomniała, a przez dawno mam na myśli jakieś 12 godzin po meczu.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Cebulą i amebą jest człowiek, który ma ból dupy i wyżala się na forum o grach, ktoś normalny miał by to w dupie i w ogóle by o tym nie wypisywał. Powinieneś darzyć szacunkiem Pazdana, co z tego, że wyśmiewają się z jego łysiny, gdybyś ty grał na Euro 2016 na pewno nie grał byś tak dobrze na obronie :makka: Co do Ronaldo to nic do niego nie mam, ale w meczu Polska - Portugalia grał słabo i te jego śmieszki, miny, kolejny człowiek z bólem dupy. :makka: 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

UMTARARARARA EURO NADAL TRWA!!! KOGO CHCESZ DZIEWCZYNO, JA WIEM - PAZDANA!!!!!

Czy jakoś tak.

Mnie to nie wnerwia, a wręcz śmieszy i cieszy. Nie wiem o co ty masz ból dupy, nie można po prostu sobie z tego beki cisnąć albo to ignorować zamiast pisać takie rzeczy na forum?

19.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...