Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Supp main

wrobelekkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Bardzo lubię grać supportami. Mam już masterię threshem, jednak po dobrym grabie mój team stoi i się patrzy... Właśnie kupiłem Brauma. I tu moje pytanie, kto z nich ma większy wpływ na grę, kto po totalnym wymasterowaniu bedzie lepszy? Dywizja silver, ale chce w wakacje do platynki tym supportem dojść. :) Dzięki za wszystkie sensowne odpowidzi :D,

Opublikowano

Większy wpływ na gre ma thresh. Może na izi zagwarantować ucieczke sobie jak i sojusznikowi, hooki które focusują, ult który spowalnia więc adc może się łatwo ustawić, e który odcina od ganków rengara,xina itp.

Opublikowano

thresh

-  hook  (cieszko trafic ale jak bedziesz mial wprade to izi ) 

- slow z e odrzucenie + pasywnie dmg z hita 

- ult slow 

- wgl sporo cc 

- tanky

i ogolnie moj main polecam 

Opublikowano

Oba championy mają duży wpływ na grę, ale Thresh ma większe predyspozycje do chronienia carry i łapania przeciwników (nawet gdy flashną).

Możesz działać przeciwko W Tristany, Q2 Lee Sina, Q Jaxa itd. za pomocą E Thresha, a Braum jedynie zarzuci slowa, da R (Thresha R pełni w tej sytuacji taką samą funkcję). Podsumowując, Thresh. 

Nie dziw się, że stoją. To silver, musisz się wzbić wyżej, a supportem jest ciężko. 

Opublikowano

Spróbuj janne ogarnac, jest strasznie papierowa, ale potrafi wykerować tf xD podrzucenie slow tarcza  i odrzucenie + mega leczenie na ulcie, polecam tego champa xD

beware of

photo-12223.gif?_r=1403683836

Opublikowano

Dwa dobre championy, trudno powiedzieć który będzie miał większy wpływ na grę. To jest zależne od teamcompu i przebiegu gry. Bardziej uniwersalny zapewne byłby Thresh ze względu na jego dobrą współpracę z większością ADC, zarazem engage, disengage i protect carry w pewnej mierze posiada. Braum również ma takie narzędzia, które można użyć na wiele sposobów. Imo jeśli chcesz grać tylko jedną postacią przez cały czas to Thresh, bo będzie pasował prawie do każdego zestawienia championów w Twoim teamie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...