Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co warto kupić w IS?

JestemRobotem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, przedwczoraj zacząłem grać w Aiona, wybrałem asasyna, mam już 18 lvl i kilka pytań

1. Co opłaca się kupić z IS na start żeby lepiej się grało?
2. Na razie kupiłem jedno GP na sprzedaż. Poszło za 98kk, co mogę za to kupić aby również się lepiej grało? :P
3. Ogólnie jakieś porady na start? Co robić, czego nie robić?
4. Czytałem, że sin to trudna postać, prawda to? Można później jakoś zmienić na rangera?

Jak mi się coś przypomni to dopiszę ;)

Opublikowano

1. Niby co zamierzasz kupić z tego is? Jedyne warte uwagi są kostiumy i gold pack, a to ci na razie nie będzie potrzebne.

2. Podczas levelowania nie potrzeba ci nic więcej, niż dostajesz z questów. Kinahy zbieraj na manastony i enchantstony na end game.

3. Rób ciemno niebieskie, żółte i różowe questy, siedź na serwerze zintegrowanym. Jeśli interesuje cię wytwarzanie potek i bufów ( bardzo przydatne na end game ) to możesz powoli zacząć z gatheringiem.

4. Sinem musisz mieć wyczucie i refleks oraz znajomość mechaniki gry ( jak i oczywiście znajomość skilli i taktyk wszystkich innych klas ). Możesz się zirytować podczas pvp, dość trudna postać do gry bez gearu. Ale gra sinem ma też swoje plusy, jeśli nie chcesz być co chwila zabijanym na mapach pvp, masz hide :)

Opublikowano

Polecam dagger/dagger albo dagger/sword, ekwipunek dostajesz z żółtych questów ( kampanii ), lepszego nie znajdziesz. Naucz się weavingu, może ci coś pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...