Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przebudowa mapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Posiadam starą mapę [1.2.5], którą kiedyś robiłem razem z moim kolegą - wyszła mi całkiem fajnie. Problem jest z tym, że robiliśmy ja na plane world, bez surowców. Jest dość duża, więc manualnie nie mogę ich dodać. Stąd pytanie - czy znacie jakąś modyfikacje, program, który mógłby przebudować moją mapę i dodać do niej surowce w określony sposób, a najlepiej także bloki z nowych wersji?

Pozdrawiam,

Memust

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Cześć,

Posiadam starą mapę [1.2.5], którą kiedyś robiłem razem z moim kolegą - wyszła mi całkiem fajnie. Problem jest z tym, że robiliśmy ja na plane world, bez surowców. Jest dość duża, więc manualnie nie mogę ich dodać. Stąd pytanie - czy znacie jakąś modyfikacje, program, który mógłby przebudować moją mapę i dodać do niej surowce w określony sposób, a najlepiej także bloki z nowych wersji?

Pozdrawiam,

Memust

Raczej nie ma takiego pluginu na wcielenie surowców do starej mapy, wybacz ale ci nie pomogę, jakbyś robił to na nowszej wersji mc to by były surowce... Powiedz mi dlaczego nie ma na niej surowców? To jest płaska mapa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...