Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałbym zmienić wersję Windows 10 32-bit na Windows 10-64bit i moje pytanie jest następujące: Czy da się to zrobić bez utraty danych typu: gry etc. I jeśli ktoś był by chętny pomóc będzie nagroda.

Opublikowano

Zainstaluj nowy windows  i przenieś ręczne profile gier, niektóre gry trzeba zainstalować od nowa 

Gdzie jest windows i gdzie są gry kompletnie nie ma znaczenia bo nigdy nie traci się żadnych danych w czasie instalacji nowego systemu 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Może mnie ktoś obeznany w tematyce poinstruować ? bo ja w tych dziedzinach zielony od zawsze jak rzerzucha.

Patrz masz tak 3 dyski C, D, F. Co ci potrzeba zrzucasz na D i F potem wkładasz płytkę i wszystko normalnie instalujesz i podczas ekranu instalacyjnego masz wybrać partycje tam będą 3 każda jest po kolei alfabetycznie wybierasz pierwszą i formatujesz i ją wybierasz i zmieni na niej system, a D i F nie będą w ogóle tknięte.

Opublikowano

A po co format, robi instalkę na C i potem tylko przekopiować pliki z kopi starego systemu do nowego 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dobra gry masz zainstalowane na dyskach "D,F" system na C tylko skopiuj ważne pliki które masz np na pulpicie, w pobrane itd na dyski "D,F" Potem odpal Bios przestaw rozruch by czytał z płyty włóż płyte i lecisz z formatem :] Jak bedziesz miał na jakim dysku wybrać to Systemowy dysk z formatuj i dopiero wybierz dysk sformatowany czyli dysk C

soisk_instalacja_systemu_windows_8_na_wi

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...