Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 1450 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Planuję w najbliższych dniach kupić smartfona do 1450 zł. Na tę chwilę zastanawiam się nad Samsung Galaxy A5 2016 i Samsung Galaxy S5. Chciałbym, aby w tym telefonie chodził płynnie Android 6.0. Sprzęt będzie wykorzystywany głównie do gier i surfowania po sieci. Chciałbym też, aby miał dobry aparat i żeby się nie zepsuł po pierwszym lepszym upadku. Nie wiem czy ta S5 mi wystarczy czy jednak warto dopłacić te kilkaset złotych do A5 2016. Może macie jakieś inne propozycje? Albo w ogóle jeszcze się wstrzymać i poczekać do września (bo nie muszę go mieć koniecznie teraz), jak myślicie dużo stanieją do tego czasu?

Z góry dziękuję za pomoc :)

Opublikowano

Oczywiście, że mamy - LG Nexus 5x. Świetny telefon prosto od Google'a za niewielką cenę. Robi bardzo dobre zdjęcia, ma przyzwoitą wydajność i do 2018 roku będzie otrzymywał aktualizacje systemu.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ja coś polecam z innej beczki :D Kup Iphone 6 na olx jest masa ogłoszeń za taką cenę. Ios system nie do zastąpienia, płynie chodzą aplikacje i gry POLECAM.

Opublikowano

Oczywiście, że mamy - LG Nexus 5x. Świetny telefon prosto od Google'a za niewielką cenę. Robi bardzo dobre zdjęcia, ma przyzwoitą wydajność i do 2018 roku będzie otrzymywał aktualizacje systemu.

Akurat ten 2018 jest trochę przesadzony, według oficjalnych informacji system ma być aktualizowany do września 2017r. co jest trochę kpiną, bo nie wiadomo jeszcze czy n5x oraz 6p dostaną androida o ;/ Ale warto podkreślić, że nexusy mają bogate wsparcie developerów, (czyt. wsparcie nieoficjalne) a taki 5-letni Nexus 4 dostał Androida M i może dostać również dobrze działającego androida nougata :P

https://support.google.com/nexus/answer/4457705?hl=pl

Opublikowano

Akurat ten 2018 jest trochę przesadzony, według oficjalnych informacji system ma być aktualizowany do września 2017r. co jest trochę kpiną, bo nie wiadomo jeszcze czy n5x oraz 6p dostaną androida o ;/ Ale warto podkreślić, że nexusy mają bogate wsparcie developerów, (czyt. wsparcie nieoficjalne) a taki 5-letni Nexus 4 dostał Androida M i może dostać również dobrze działającego androida nougata :P

https://support.google.com/nexus/answer/4457705?hl=pl

Do 2018 będzie otrzymywał aktualizacje bezpieczeństwa, bo wsparcie dla wersji systemu kończy się w 2017, a Nexusy otrzymują comiesięczne łatki jeszcze przez następny rok :)

Poprawki zabezpieczeń

Przez 3 lata od daty rozpoczęcia sprzedaży lub 18 miesięcy od daty ostatniej sprzedaży urządzenia w Google Store, w zależności od tego, który okres jest dłuższy.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...