Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Są strony na których mogę kupić itemy za PSC?

pęki890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie

Są jakieś strony na których mogę kupić itemy za psc ponieważ zabrakło mi trochę żeby załadować steama za 5 :(

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Jeżeli chodzi o kupowanie itemów przez G2a, to także odradzam. Nie dość, że są podwyższone ceny, jak powiedział koleszka wyżej, to jeszcze trzeba płacić podwyższony vat. Potem wychodzi, że item który kosztuje 20centów na rynku Steam, tam kupisz za 4zł.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o kupowanie itemów przez G2a, to także odradzam. Nie dość, że są podwyższone ceny, jak powiedział koleszka wyżej, to jeszcze trzeba płacić podwyższony vat. Potem wychodzi, że item który kosztuje 20centów na rynku Steam, tam kupisz za 4zł.

VATu nie trzeba płacić, zaznaczasz że spoza Unii i już.

Opublikowano

Ostatnio tak robiłem z kupnem Wiedźmina 3, bo z polskim watem brakowało mi 5zł. Zrobiłem tak jak mówisz, pobrało mi (nie wiadomo dlaczego) 13,15zł, samej gry nie dostałem, a do dziś zwrotu tych pieniędzy nie dostałem, chociaż maiłem tarcze.

Opublikowano

VATu nie trzeba płacić, zaznaczasz że spoza Unii i już.

Ale tu nie chodzi o sam VAT, a o to że broń która w TF2 kosztuje 0.05 ref (ledwo 0.01$) tam kupi za 8zł.

Opublikowano

Ostatnio tak robiłem z kupnem Wiedźmina 3, bo z polskim watem brakowało mi 5zł. Zrobiłem tak jak mówisz, pobrało mi (nie wiadomo dlaczego) 13,15zł, samej gry nie dostałem, a do dziś zwrotu tych pieniędzy nie dostałem, chociaż maiłem tarcze.

To się pisze na support.

Opublikowano

To się pisze na support.

Pisałem i nic :-) Napisali, że nie wiedzą o co chodzi i żeby cierpliwe czekać xp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...