Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wybieraniem postaci w lobby.

Jogurt1928

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już chyba od około 5 rund jest tak samo... Piszę w lobby pierwszy "ADC", czekam chwilę czy nikt nie napisze, wybieram postać i lock'uje... I teraz zaczyna się piekło, ktoś mówi ADC, po chwili uświadamiam mu, że ja pierwszy napisałem "ADC" i już dałem lock, ale on dalej swoje i spam "IM FIRST", potem, gdy już zacznie się gra na czacie międzydrużynowym spami: "REPORT "mój nick" FOR TROLL PICK" -_-.. Czy za to, że wybrałem sobie linię, a komuś nie pasuje bo on chciał na niej grać, mogę dostać bana .. ? Przed chwilą miałem taką sytuację: Koleś kłócił się z kimś o jungle, a ja przed tą kłótnią napisałem "ADC", gdy skończyli te kłótnie, bo jeden ustąpił, to on na czacie "IM ADC, IM FIRST", a potem dodał: I love kindred, and play only kindred, myślałem że jak wbije 30 lvl to ludzie ogarną chociaż po jedną postać na każdą pozycję, a nie tak że ja gram tylko zedem nic innego nie chce.. -_-, myślę, że takich reportów łącznie na mnie poszło już z kilkadziesiąt, ponieważ zawsze ktoś ma żale, że wybrałem ADC. Ja tego nie rozumiem wchodzę na lola pyknąć rundę by się odstresować, a oni tam taką burzę robią na normalach -,-. Więc serio można dostać bana za wybranie linii ??

Opublikowano

Bana za pickowanie postaci nie dostaniesz nie ma nigdzie w regulaminie napisane żeby było np 1 adc w drużynie ważne żebyś nie trollował i nie wyzywał innych.Jak takie coś się dzieję polecam /mute all i niczym sie nie przejmujesz.

668421422290643422464.png

Opublikowano

Nie ma banów za takie coś. Nie daj się tylko tym ludziom sprowokować - wtedy możesz dostać karę za flame.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...